Kronos

Problemfri lønn og tidsregistrering

Kronos for din bedrift

Kronos Workforce Central blir skreddersydd for din virksomhet. Nøkkelfunksjoner er bemanningsplanlegging, tidsbehandling, medarbeiderkartotek og integrasjon mot lønn. Kronos gir komplett automasjon og håndtering av komplekse arbeids- og lønnsregler. 

Kronos er laget for de store bedriftene med høye krav til fleksibilitet og funksjonalitet. Små og mellomstore bedrifter har stor nytte av alle mulighetene som er bygget inn i et så omfattende produkt. Eksempler er fleksitid med timebank, automatisk utbetaling av timebank, ferieforespørsler, kontooverføring på inntil 7 nivåer, rapportering til excel eller flatfil osv.

Hvorfor Kronos Workforce?

ikon med flere mennesker - kronos

Å skape den beste bemanningsplanen for ditt team, holde oversikt over tid og tilstedeværelse, administrere fravær og permisjon, og å måle produktivitet er avgjørende for å administrere og beholde en høytpresterende arbeidsstyrke.

Dagens arbeidsstyrke forventer en personlig teknologiopplevelse som hjelper dem å være produktive og engasjert i løpet av arbeidsdagen - og det må være så enkelt og intuitivt som de applikasjonene man benytter utenfor arbeidet.

Programvaren bidrar til å løse kritiske problemer knyttet til arbeidsstyrken ved å gi proaktive innsikt og anbefalinger før potensielle problemer har en negativ innvirkning på engasjement og bunnlinjen. Prediktive evner hjelper deg med å gjøre smartere og raskere forretningsbeslutninger, og funksjoner som Personal Digital Consultant, Real-time compliance management og innebygde Analytics-funksjoner hjelper deg med å jobbe raskere og smartere enn noen gang før.

 

 

En høytpresterende arbeidsstyrke starter med de riktige verktøyene.

En sentral, automatisert løsning
Hold orden på skiftplaner, tidsstyring, fravær og produktivitet. Alt er strømlinjeformet for leder gjennom automatisering.

Selvbetjente medarbeidere
Gir mulighet for medarbeidere å hente informasjon som skiftplaner og gi input til leder som kommentarer på stemplinger og feriesøknader.

Korrekt og relevant informasjon
Lett tilgjengelig og relevant data letter de daglige aktivitetene for en leder. Fleksibel rapportering gjør det i tillegg enkelt å analysere data i etterkant.

Kronos Registreringsterminal

ikon med registreringsterminal for kronosTerminalen gjør tidsregistrering for dine ansatte problemfri. Hver ansatt har sitt eget kort som kan brukes for å registrere seg. Man kan også taste inn en kode manuelt.

Kronos InTouch terminal, med 7 tommers Touch LCD wVGA fargeskjerm, har innebygget web browser og videoavspiller for visning av informasjon, også fra nettet. Menyvalg og ikoner kan tilpasses den enkelte terminal hos kunden. Terminalen kan vise saldo, skiftplan og mye annet, samt ventende beskjeder ved innstempling (fra WFC 7.0).

InTouch kan leveres med både strekkode- og magnetstripeleser, leser for berøringsfrie brikker av flere standarder, samt biometrisk leser for verifisering av fingeravtrykk. Ekstern håndskanner og annet utstyr kan også tilkobles via USB eller via et interface kort(opsjon), samt at den har nettverkstilkobling med power over Ethernet og opsjon for trådløs kommunikasjon. Batteri backup kan også monteres inn for å sikre drift under strømbrudd. PV6, Full DHCP and Full DNS support. Terminalen programmeres direkte fra programvaren.

 • Enkel å forstå

 • Programmerbare funksjoner

 • Varsler om godkjent/feilet stempling

 • Støtte for de fleste berøringsfrie kortformatene

 • Stor 7” touchskjerm

 • Lavtbyggende profil

 • Opsjoner for biometri, batteribackup og wi-fi

Bygg på med de modulene din bedrift trenger

 • Mobile - gir medarbeidere og ledere tilgang til Kronos fra mobiltelefon
 • Scheduler - utvidet funksjonalitet i bemanningsplanleggeren som kvalifikasjoner, bemanningsgrad på lokasjon osv
 • Professional employee - gir medarbeidere tilgang til Kronos på pc
 • Accruals - konti som Ferie, timebank o.l. som går over lønnsperioder

KRONOS Mobil

ikon for mobil - kronos

Kronos Mobile for medarbeider
Medarbeidere kan stemple på mobil, med GeoFencing kan man hindre at det registreres utenfor bedriftens område. I tillegg til å se sin egen skiftplan, timeliste og arbeidede timer kan medarbeideren sende søknader om ferie fra mobilen og legge inn kommentarer på stemplinger til leder. Alt er konfigurerbart og profilstyrt hvis det f.eks ikke er ønskelig med registrering på mobil.

Kronos Mobile for leder
En leder kan godkjenne timelister, behandle avvik (sendt inn, manglende stempling o.l.), behandle ferieforespørsler og se skiftplanene til sine medarbeidere.

Tilgjengelig for iPhone og Android.

KRONOS Scheduler

ikon med kalender og klokke - kronosKronos Scheduler er spesielt myntet på bedrifter med høye krav til planlegging av skiftplaner. Modulen har mange funksjoner som hjelper til med planlegging av skiftplaner i din bedrift, blant annet:

Åpne skift - trenger du fem ekstra personer til en helg, lag skiftene først og gjør dem tilgjengelige slik at de medarbeiderne som har lyst til å ta skiftene kan melde seg på først. Førstemann til mølla eller du godkjenner skiftønskene.

Rett mann til rett tid - ved hjelp av graderte kompetanse og sertifiseringer kan skift og stillinger bemannes etter medarbeidernes kvalifikasjoner.

Bemanningshjelper - fyll åpne skift etter kompetanse/sertifisering, tilgjengelighet, og/eller planlagte timer den uken.

Alltid nok folk på jobb - velg hvor mange medarbeidere som må være på ulike steder og Kronos Scheduler lager åpne skift hvis du mangler medarbeidere.

Jeg kan jobbe ekstra til uken - medarbeidere kan selv konfigurere sin egen tilgjengelighet og velge fra Utilgjengelig til Foretrukket. Det kan også legges på som repeterende mønster f.eks utilgjengelig annenhver helg.

Les mer om Kronos Scheduler her

Om Kronos

Selskapet Kronos er verdens største utvikler av programvare for tidsregistrering og bemanningsplanlegging (Workforce Management) med sine 4500 ansatte. De er også Boston's største arbeidsgiver, og hadde en omsetning på 8,5 milliarder i 2016.

Selskapet er godt globalt representert, både ved sine 70 kontorer og via sitt forhandlernett.

Selskapet har 40 års erfaring med tidsregistrering og bemanningsplanlegging og har fått mange utmerkelser, som rangering av Forbes som en av USA's 200 beste bedrifter, flere år på rad, i tillegg til MicroSoft Retail Application Developers Reward.

Selskapet har over 40.000 kunder over hele verden, hvorav de største har hundrevis av installasjoner, med totalt rundt 30 millioner daglige brukere av systemet i over 100 land. Over 16.000 kunder var over på cloud-løsning allerede i slutten av 2015.

I Norge og Norden har vi mange anerkjente store og små virksomheter som fornøyde kunder.

Les mer om selskapet her.

Kontaktskjema

Fyll ut skjema for ytterligere informasjon om Kronos. Du kan også kontakte oss på telefon: 33 34 90 80

JA, jeg forstår at Visma behandler mine personopplysninger for å kunne besvare min henvendelse. Les mer om hvordan Visma behandler dine personopplysninger her.  

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.