Regnskapsfører i Nordfjord

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent med sans for rådgivning i Nordfjord. Våre regnskapskontor finner du i Nordfjordeid og på Måløy.

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la en regnskapsfører i Nordfjord hjelpe deg med regnskap og lønn. Med våre kontorer i Nordfjordeid og på Måløy er vi godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Nordfjord.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Nordfjord kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Regnskap i Nordfjord Eid og Måløy

Regnskap

Våre regnskapsførere i Nordfjord har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

lønnstjenester i Nordfjord Måløy og Eid

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning økonomi og HR i Nordfjord

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Dette er regnskapskontorene på Eid og i Måløy

På våre kontorer i Nordfjordeid og på Måløy har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser, fra enkeltmannsforetak til store virksomheter. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov.  Regnskapskontorene har seks ansatte i Nordfjord og 12 ansatte på Måløy

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjoner er viktige stikkord.

Velkommen til et av våre regnskapskontorer i Nordfjord!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ved å bruke våre rådgivere og konsulenter innen regnskap og lønn i Nordfjord får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne.

Til høyre ser du noe av det vi kan hjelpe deg med.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Nordfjord hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a.

 • Budsjett
 • Kapitalforhøyelse
 • Fusjon

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

Kontaktinformasjon:

Eid: 

57 88 60 30

Besøksadresse: 
Moengården, Eidsgata 45
6770 Nordfjordeid

Postadresse:
Postboks 191, 6772 Nordfjordeid

Måløy:

57 84 95 00

Besøksadresse:
Gate 1 nr 57, 6700 Måløy

Postadresse:
Postboks 11, 6701 Måløy

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: