Regnskapsfører i Mo i Rana

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i
Mo i Rana.

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra oss i Mo i Rana. I mange år har vi levert våre tjenester innen regnskap og lønn i Mo. Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. 

Hos oss får du:

 • Oppdatert regnskap
 • Oversikt på tallene
 • Lønn til rett tid
 • Rapportering i tide
 • Enkel tilgang til økonomisk kompetanse

Ved å bruke oss som din regnskapsfører og lønnskonsulent får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. 

Tjeneste som gir deg kontroll på tallene

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Mo i rana kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag.

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

regnskap mo i rana

Regnskap

I Mo i Rana har vi gode råd å komme med. Vi har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer. 
 

Lønn Mo i Rana

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning økonomi HR Mo i Rana

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Om regnskapskontoret i
Mo i Rana

På kontoret i Mo i Rana jobber det seks trivelige og dyktige medarbeidere med bred erfaring innen mange bransjer. To av de ansatte er autoriserte regnskapsførere. Du finner bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønnstjenester under samme tak, og vi er alltid klare for å gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Kom gjerne innom oss i Søndre gate 2 og snakk med en av våre hyggelige medarbeidere eller kontakt oss her

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Besøksadresse: Søndre gate 2,  8624 Mo i Rana

Postadresse: Postboks 509, 8601 Mo i Rana

Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: