Regnskapsfører og lønnskonsulent på Lillestrøm

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Ta kontakt med en av våre konsulenter på Lillestrøm. 

Få hjelp til regnskap og lønn

Få trygghet med regnskap og lønn fra Visma

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres.

Et godt lønnsteam får ut riktig lønn til riktig tid og påser at nødvendige rapporter blir sendt til riktig sted.

Vi har i mange år levert tjenester på Lillestrøm innen regnskap, lønn og rådgivning. Våre rådgivere, lønnskonsulenter og regnskapsførere kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet. Du kan lese om våre tjenester under eller ta kontakt med oss her.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag.

Med oss får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Våre konsulenter innen lønn og regnskap på Lillestrøm hjelper deg gjerne.

Du kan lese mer om tjenestene våre her.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Tidsbesparende HR-prosesser
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Regnskapstjenester

Regnskapstjenester Lillestrøm


Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med. Vi er opptatt av å være i forkant og har løsningene som gir våre kunder oversikt og kontroll på tallene.

 

Lønnstjenester Lillestrøm

Outsourcing lønn og HR

Har din virksomhet behov for å sette bort deler eller hele produksjonen av lønn og HR-prosesser, kan Visma på Lillestrøm hjelpe til. Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid som kommer våre kunder til gode. Her kan du være sikker på at vi tar hånd om prosessen fra forarbeid til implementering og løpende drift av outsourcingen. Les mer om outsourcing av lønnsfunksjonen.

Rådgivning innen økonomi, lønn og HR

Ønsker du å få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til å effektivisere driften? Vi kan hjelpe deg med å få oversikt og bedre styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styringsinformasjon eller spørsmål til lønn og HR.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere på Lillestrøm hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Derfor er rekruttering, utvikling og ledelse av mennesker i organisasjoner så viktig.

Våre rådgivere på Lillestrøm kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.

Om oss

På vårt kontor i Lillestrøm er vi rundt 30 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønn & HR-tjenester. Vi har et stort rådgiverteam med lang erfaring og bakgrunn fra ulike bransjer. I tillegg har vi bygget opp et stort lønnsteam, hvor konsulentene har et høyt kunnskapsnivå og lang erfaring innen lover og regler, HR og rådgiving innen lønn.

Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver. Vi er et veletablert kontor på Lillestrøm.  Vi har alle typer kunder. Alt fra småbedrifter til større konsern innen ulike bransjer.

Kontoret ligger sentralt til i Storgata på Lillestrøm. Besøk oss gjerne eller ta kontakt med en av våre konsulenter på Lillestrøm her.

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Besøksadresse:Storgata 16, 2000 Lillestrøm

Postadresse: Postboks 183 Sentrum, 2001 Lillestrøm

Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: