Regnskapsfører i Larvik

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Larvik.

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra Visma i Larvik. I mange år har vi levert våre tjenester i området. 

Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Larvik kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag. 

Tjenester som gir deg oversikt

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Visma i Larvik får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Våre rådgivere innen regnskap og økonomi i Larvik er medarbeidere med lang erfaring og høy kompetanse. Vi hjelper gjerne din bedrift.

 

 

 

  • Korrekt føring av regnskapet
  • Betaling til leverandører
  • Fakturering til kunder
  • Lønn til dine ansatte
  • Håndtering av reiseregninger og utlegg
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og ligningspapirer
  • Styrearbeid
  • Budsjettering og planlegging
  • MVA og skatt

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

Regnskap Larvik

Regnskap

Våre regnskapsførere i Larvik har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra mange typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester Larvik

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning Larvik

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.
 

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Larvik hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a. budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Våre rådgivere i Larvik kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.

Avdelingsleder i Larvik, Rikke Haua

Hvem er vi?

Hos Visma i Larvik er vi 15 ansatte med spesialisert kompetanse innen regnskap, økonomi og lønn. Vi har autoriserte regnskapskonsulenter, eget lønnsteam, flere revisorer, seniorkonsulenter og siviløkonomer.

Foruten regnskap og lønn for alle typer bedrifter, har vi stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. Vi har for eksempel tung kompetanse på merverdiavgift og spesialkompetanse på IFRS. Vi har som målsetning å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Besøk også gjerne i Yttersø Businesspark eller kontakt oss på telefon eller skjema under. 

Kontaktinformasjon

Telefon: 33 16 35 00

Besøksadresse:
Yttersø Businesspark
Elveveien 34, 3269 Larvik

Poastadresse:
Postboks 2221 Stubberød 3255 Larvik

Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: