Regnskapsfører i Kristiansand

Vi har tjenestene du trenger innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Vårt kontor i Kristiansand bistår deg gjerne. 

Få hjelp til regnskapet

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la våre regnskapsførere og rådgivere i Kristiansand hjelpe deg med regnskap og lønn. Vi er godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Kristiansand og omegn.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Kristiansand kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Med en regnskapsfører fra Visma i Kristiansand får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar. 

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Regnskap

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

 

Dette er regnskapskontoret i Kristiansand

I  Kristiansand har vi fageksperter som kan gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. Du finner regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester under samme tak. Vi er ett av 50 landsdekkende regnskapskontor.

Kontaktinformasjon 

Tel: 40 00 31 90

Besøksadresse: 
Dronningens gate 3,  4610 Kristiansand S

Postadresse:
Postboks 640 Lundteigen, 4606 Kristiansand

Lær mer på våre webinarer

Ønsker du å få nyttig informasjon innen regnskap, økonomistyring, lønn& HR. Se vårt utvalg av webinarer. Følg med på det som blir informert om fra hvor du vil. Kan du ikke delta på oppsatt tid? Da sender vi deg link til webinaret.

 

Alle våre kontorer

Vi har hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Visma har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.