Regnskapsfører Fredrikstad

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning.

Se hvordan vi kan hjelpe deg og ta kontakt med en av våre regnskapsførere.

Få hjelp til regnskap og lønn

Få oversikt over tallene og effektiviser driften

Vi hjelper deg med nettopp det. Vi har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder i Fredrikstad og omegn.

 • Du sparer tid og får bedre oversikt
 • Du er sikret et korrekt regnskap og riktig lønnskjøring
 • Du får gode råd basert på dine tall og din virkomhet

Det gjør at du får bedre oversikt, effektiviserer driften og står bedre rustet til å ta gode økonomiske beslutninger. Derfor kan vi påstå at det lønner seg å overlate regnskap og lønn til Vismas regnskapsførere i Fredrikstad.

Velkommen til Visma!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Visma får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Fredrikstad hjelper deg gjerne.

Du kan lese mer om tjenestene her.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-prosesser

Regnskapsfører Fredrikstad

Regnskapstjenester

Våre regnskapsførere i Fredrikstad har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi hjelper deg med det du trenger innenfor regnskap. 

 

Lønnstjenester i Fredrikstad

Lønnstjenester

Vi kan lønn! La oss hjelpe deg så er du sikker på at alt gjøres riktig. Vi er 100 % oppdaterte på lover og regler og har alltid tilgjengelige ressurser for deg.

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Fredrikstad hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a. budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Våre rådgivere i Trondheim kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Fredrikstad

 

Synnøve Hauge Pedersen ved Visma Fredrikstad

 

På regnskapskontoret i Fredrikstad er vi 30 energiske, pålitelige og proaktive medarbeidere med bred erfaring og høy faglig kompetanse. Blant annet er vi flere med revisjonsbakgrunn.

Vi ønsker å være mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå, og har derfor et stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. En god regnskapsfører er nemlig også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres. Dette kan våre rådgivere og regnskapsførere i Fredrikstad hjelpe deg med.

Kontoret vårt ligger sentralt til mellom Fredrikstad og Sarpsborg - tilgjengelighet er et stikkord for oss.

Velkommen til oss!

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

Kontaktinformasjon i Fredrikstad

Telefon: 40 00 25 70

Besøksadresse: Dikeveien 16, 1661 Fredrikstad

Postadresse: Postboks 335, 1601 Fredrikstad

Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: