Regnskapsførere  i Follo

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning.

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Follo.

Få hjelp til regnskapet

Hvorfor bruke en regnskapsfører?

Hvis du lar en av våre regnskapsførere i Follo hjelpe deg med regnskap og lønn, blir du mer effektiv og få bedre oversikt. Vi er godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Follo-området.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Follo kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Lyst å prøve eller har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet her.

Dette kan vi hjelpe deg med

Ved å bruke våre regnskapsfører i Follo får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Du bestemmer selv hva du har behov for, vi hjelper deg gjerne.

Til høyre ser du noe av det vi kan gjøre for deg.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Regnskapstjenester Follo

Regnskap

Våre regnskapsførere i Follo har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi hjelper deg med det du har behov for.
 

Lønnstjenester Follo

Lønn

Lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør? Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg. Rett lønn til rett tid.

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Vi kan hjelpe deg med å få oversikt og bedre styring av bedriften,  enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere i Follo hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Derfor er rekruttering, utvikling og ledelse av mennesker i organisasjoner så viktig.

Våre rådgivere i Tønsbergkan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.

regnskapsførere Follo

Hvem er vi?

På vårt regnskapskontor i Follo finner du dedikerte fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser, fra enkeltmannsforetak til store virksomheter. Vi har også opparbeidet effektive rutiner og tjenester for idrettsforeninger som gjør det enkelt for både små og store foreninger å sette bort regnskapet til regnskapsfører i Follo. Ingen kunde er for liten og ingen kunde er for stor for oss. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov.

Har dere egen regnskapsavdeling og i perioder mangler kvalifisert personell, kan vi stille med regnskaps- eller lønnskonsulent ute hos dere. 

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjoner er viktige stikkord.

Velkommen til oss!

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

 

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Besøks-/postadresse:
Idrettsveien 7
1400 Ski

 

Eller kontakt oss via skjemaet under.

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: