Regnskapsfører i Egersund

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent med sans for rådgivning i Egersund. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere.  

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la våre regnskapsførere i Egersund hjelpe deg med regnskap og lønn. Vi er godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Egersund.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Egeresund kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Regnskapstjenester i Egersund

Regnskap

Våre regnskapsførere i Egersund har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har tilgjengelige fagressurser for deg i Egersund. Våre ansatte er 100 % oppdatert på lover og regler og sørger for lønn til rett tid.

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Om regnskapskontoret i Egersund

På regnskapskontoret i Egersund har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser.

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner.

Velkommen til oss i Egersund.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ved å bruke våre rådgivere og konsulenter innen regnskap og lønn i Egersund får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne.

Til høyre ser du noe av det vi kan hjelpe deg med.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Egersund hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a.:

 • Budsjett
 • Regnskapsanalyse
 • Årsregnskap
 • Arbeidskontrakt

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

Kontaktinformasjon:

Telefon: 40 00 31 90

Besøksadresse: Areneset 3, 4370 Egersund

Postadresse: Postboks 415, 4379 Egersund

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: