Regnskapsfører på Bømlo

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Få orden på økonomien ved å kontakte en av våre regnskapsførere på Bømlo. 

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra din regnkapsfører i Bømlo. Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din.

Ved å bruke oss som samarbeidspartner får du:

 • Oppdatert regnskap
 • Oversikt på tallene
 • Rapportering i tide
 • Enkel tilgang til økonomisk kompetanse

Tjenestene som gir deg kontroll på tallene

 

 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Bømlo kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

regnskap Bømlo

Regnskap

Våre regnskapsførere i Bømlo har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi kjenner markedet og er en god sparringspartner for din bedrift.
 

lønnstjenester Bømlo

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning HR og okonomi Bømlo

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 
Om regnskapsfører på Bømlo

Om regnskapskontoret i Bømlo

Vi er 10 engasjerte ansatte hvor hele syv er autoriserte regnskapsførere lokalisert lokalisert i kommunesenteret på Svortland.  Vi har lang erfaring og regnskapskontoret har ekstistert siden 1970. sførere. Vi fører regnskap både for lokale kunder og fra andre steder i landet. Vi tar alltid imot nye oppdrag og alle som kommer til oss vil bli godt mottatt.

Velkommen til oss på Svortland!

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Besøksadresse: Kommunesenteret Svortland,  5430 Bremnes

Postadresse: Postboks 69, 5445 Bremens

Avdelingsleder: Morten Stokkenes

Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: