Regnskapsfører i Asker og Bærum

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Asker og Bærum.

Få hjelp til regnskap og lønn

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra Visma i Asker og Bærum. I mange år har vi levert våre tjenester i Asker og Bærum. 

Med våre nettbaserte løsninger gjør vi samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Bærum kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag. 

Tjenester som gir deg oversikt

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Visma i Asker og Bærum får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Kontoret har også spesialister på eiendom som utfører en rekke oppgaver innen forretningsdrift av eiendom. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Asker og Bærum hjelper deg gjerne.

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • Økonomisk forvaltning av næringseiendom
 • Regnskap og lønn for eiendomsmeglere

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom MyVisma har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I MyVisma kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut MyVisma her

Regnskap

Våre regnskapsførere i Asker og Bærum har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de mange typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester Asker Bærum

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Økonomisk rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.
 

Hvem er vi?

Hos Visma i Asker og Bærum er vi over 30 ansatte. Foruten regnskap og lønn for alle typer bedrifter, liten som stor, tilbyr vi tjenester som økonomisk forvaltning av næringseiendom og regnskap og lønn for eiendomsmeglerer.

Vi er opptatt av å tilby gode tekniske løsninger både når det gjelder skanning og fakturaflyt, timefangst og reiseregninger til lønn og regnskap samt gode rapportløsninger på nett.

Vi holder sentralt til på Billingstadsletta. Besøk oss gjerne.

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 090

 

Besøks- og postadresse:
Billingstadsletta 19 A, 1396 Billingstad

"Kriterier for å velge Visma var trygghet, forutsigbarhet, størrelse og det å vite at de alltid er tilstede."

- Frode Karlsen, Vika Eiendomsforvaltning

Eiendomsforvaltning_kunde_Visma
Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Behov for våre tjenester?

Ring 40 10 40 18
eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: