Visma Update Regnskapsbyrå

Det er på tide å ta ditt byrå opp til neste nivå. I et arbeidsmarked som spiser gamle vaner, blir den digitale reisen avgjørende for effektivitet og lønnsomhet.

På Visma Update Byrå 2022 vil vårt fokus handle om dere, hvordan dere som regnskapsbyrå kan lykkes med overgang til sky og ikke minst presentere våre sky-produkter som er skreddersydd for regnskapsbyrå. Vi kommer til Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo.

 

Program

  • Er overgangen fra tradisjonell programvare (windows-basert) til skybasert programvare enkelt og greit for et regnskapsbyrå?

Vi erfarer at overgangen til skyen er en litt annen idrett enn den vi kjenner historisk. Nettopp fordi det berører flere og mer omfattende områder som kompetansebygging, implementerings takt, etablerte prosesser, byråets forretningsmodell og mye mer. Vi tar deg gjennom hvordan vi jobber med overgangen og hvordan vi kan bistå for at du får en trygg og god reise opp i skyen. 

  • Bli kjent med vår effektive produksjonsplattform for lønn i skyen

Et lønnssystem skal bidra til at du effektivt og enkelt kan øke inntjeningen din gjennom automatiserte prosesser og hjelpe kundene dine. Payroll Byrå imøtekommer nye kundekrav og behov på helt ny måte. Løsningen skalerer fra de minste til de største av kundene dine og det er enkelt å koble på tilleggsløsninger.

Som alle skysystemer, er Payroll Byrå stadig i utvikling. Vi deler strategi og og fremtidsplaner, og ikke minst hvordan en kommer i gang.

  • Et rapporteringssystem laget for og med norske regnskapsbyrå

Etter intervjuer med flere av norges ledende regnskapsbyråer, har det kommet en rekke nye funksjonaliteter i OneStop Reporting Byrå, slik at vi endelig kan kalle dette et rapporteringssystem for regnskapsbyrået: Du kan enkelt administrere kundene dine, effektivt dele rapporter, oppleve en ny administrasjon for enkel onboarding og forvaltning av kunder og mye mer - alt tilpasset hvordan byrået jobber.

  • Finale & Total støtter ikke den nye skattemeldingen - Hva skjer nå?

Skatteetatens Prosjekt Sirius og den nye skattemeldingen endrer måten vi i årevis har jobbet med årsoppgjør på, men det er ingen grunn til å frykte. Endringene er til det bedre. Vi har i mange år jobbet med Visma Periode & År som støtter de nye endringene, der du får full oversikt og kontroll over årsoppgjøret, der mesteparten av arbeidet allerede er gjort i forkant - gjennom året.

Mye skjer på Periode & År-fronten og nye funksjoner kommer løpende: vi presenterer dette og hvordan du enkelt flytter fra Finale/Total.

  • En ny tid for effektiv regnskapsføring er rundt hjørnet - Visma Business NXT

Visma Business har vært et flaggskip i Visma siden 1990-tallet. Nå har vi tatt med oss det beste fra det gamle og flyttet det til skyen med Visma Business NXT. 

Vi presenterer strategi og planer fremover, og viser selvfølgelig godbiter fra systemet.

 
 
 

sticos-logo.png

I pausene kan du besøke standen til Sticos Oversikt som gir deg full kontroll på kunder, oppdrag, oppgaver og tidsfrister, samtidig som du sikrer at arbeid utføres i henhold til GRFS - alt du trenger for effektiv oppdragsstyring, avstemming, kvalitetssikring og risikovurdering.

 

Våre foredragsholdere gleder seg til å se deg.

anders.jpgDaviderlend.jpgingvar.jpgjon-olaf.jpgkonsulent1.jpgEmilyDesign uten navn (1).jpg