OneStop Reporting Byrå

- utviklet for og med regnskapsbyråer

Regnskapsbyråer bruker i snitt tre
til fire økonomisystem

OneStop Reporting er verktøyet som gjør det enda enklere å administrere kundene dine, uavhengig av hvilket økonomisystem de bruker. Systemet forenkler og automatiserer budsjettering og rapportering for kundene dine – og alt er samlet i skyen, uansett regnskapssystem. Slik kan du tilby kundene dine mer innsikt og bedre beslutningsgrunnlag.

Et rapporteringssystem utviklet for og med norske ledende regnskapsbyråer

OneStop Reporting har lenge vært brukt av norske regnskapsbyråer. Men våre byråkunder savnet en løsning som var optimalisert for alle deres arbeidsoppgaver. Derfor utviklet vi, i samarbeid med mange av dem, OneStop Reporting Byrå. Dette er en løsning som passer for både de få og for de mange. For de få gir OneStop Reporting Byrå ypperlige muligheter for skreddersøm, og for de mange, kan standardrapporter deles med få klikk. Dette, og flere nyttige funksjoner, kan du lese om ved å trykke her.

 

Noen av fordelene
med OneStop Reporting

Ikon-rapport.svg

Standardrapporter for alle dine kunder

OneStop Reporting Byrå tilbyr om lag 40 ulike rapporter du kan ta i bruk med én gang. I tillegg kan du bygge dine helt egne standardrapporter. Rapportene deles enkelt med alle kunder.

Ikon-Kontroll-tilpasning.svg

Tilpass rapporter og dashboard til kunder

Stor fleksibilitet er viktig for alle – men kanskje spesielt regnskapsbyråer med et bredt spekter av kunder. Du kan skreddersy rapporter og dashboards, og du har full oversikt og kontroll på rettighetsstyring.

devices.svg

Forenklet og automatisert

All nødvendig funksjonalitet innen rapportering, budsjettering og analyse - i én løsning. Tallene flyter fritt mellom de ulike modulene, noe som sparer deg for tid og gjør det enkelt å ha full oversikt og kontroll.

Hovedfunksjoner i OneStop Reporting

 

Kundespesifikke rapporter | Tilpasning av lovpålagte rapporter | Månedspakker | Kommentarark | Drill-down | Budsjettering

 

«OneStop Reporting gir oss mulighet for å selge gode rapporteringsløsninger til våre kunder.»

– Sparebank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS

Les flere kundehistorier her

Integrasjoner

OneStop Reporting er integrert med de fleste økonomisystemene i markedet. Det betyr at du ikke trenger å eksportere, importere eller punche tall mellom systemene. I stedet for flyter dataen fritt mellom de to – og er alltid oppdatert.

24sevenoffice kvadrat.pngXledger Kvadrat.pngtripletex.pngMSDGP.pngVisma admin kvadrat.pngVisma global kvadrat.pngVisma Mamut.pngUnieconomy Kvadrat.pngVisma eaccounting kvadrat logo.pngVisma.net liste.pngPowerOffice Go.pngVisma Business kvadrat.pngVisma lønn kvadrat.png

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.