Visma har tjenestene og løsningene du trenger for å drive din virksomhet på en mer effektiv og lønnsom måte. Ved å benytte våre bedriftstjenester får du inn nødvendig kompetanse og ekspertise på viktige fagfelt – og kan konsentrere deg om det du virkelig brenner for, din kjernevirksomhet.

Lønnstjenester

Lønn til medarbeidere

 

Stadig flere bedriftseiere finner ut at det er tryggere, enklere og mer effektivt å la regnskapsbyrået håndtere lønnskjøringene. Hos oss får du en helhetlig løsning for lønnsadministrasjon og HR.

Størrelsen på bedrift og bransje har ingenting å si. I dag håndterer vi 500 000 lønnsslipper hver måned for alt fra enkeltmannsforetak til større børsnoterte selskap.

Interessant, jeg vil vite mer! »

 

Årsoppgjør

Fra kr 4990.- for enkeltmannsforetak.
Fra kr 5990.- for AS/NUF/DA

 

Å utføre årsoppgjør er både tidkrevende og forutsetter en viss kompetanse. Mange opplever å få regnskapet i retur fordi de på forhånd ikke kjente til gjeldende lover, regler og retningslinjer.

Ved å la en av våre profesjonelle regnskapsførere ta hånd om årsoppgjøret er du trygg på at alt blir rett første gang.

Interessant, jeg vil vite mer! »

 

Advokattjenester

Forretningsjus, skatterett, selskapsetablering, arbeidsrett mv.

 

Visma Advokater AS er et forretningsjuridisk advokatfirma som bistår både næringsdrivende og privatpersoner . Våre medarbeidere har allsidig bakgrunn, innenfor privat og offentlig sektor, men er spesialisert på skatt og avgift, selskapsrett, arbeidsrett, kontraktsrett og fast eiendom.

Vi jobber tett integrert med de ulike selskapene i Visma, og kan dermed raskt sette oss inn i Visma-kundenes problemstillinger og behov. Våre advokater har jevnlig saker for domstolene, og våre medarbeidere har god prosedyreerfaring. Ta gjerne kontakt med en av våre advokater for en uforpliktende samtale.

Mer om vår advokathjelp for bedrifter »

Bemanning

Rekruttering, ansettelse, vikar eller leie konsulent

 

Vurderer du å ansette en ny medarbeider, eller trenger du en vikar i en begrenset periode? Visma Personell er spesialister på fleksible bemanningsløsninger til stillinger innen regnskap, lønn, økonomi, administrasjon og IT.

På vår hjemmeside kan du lese mer om tjenesten og få gode råd og tips om hvordan du gjennomfører en god ansettelsesprosess.

Mer om bemanning, rekruttering og ansettelser »

 

Innkjøp for bedrifter

 

Med vårt innkjøpssamarbeid for bedrifter får alle våre medlemmer storhandelsfordeler. Jo flere vi er, jo sterkere forhandlingskort har vi, og Visma har Nordens største innkjøpssamarbeid. Spar tid og penger med over 40 ferdigforhandlede innkjøpsavtaler.

Alt fra kontorrekvisita, datautstyr og telefoni til bemanning, drivstoff, flybilletter. Vi har leverandører innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Ta kontakt og la oss vise deg hvor mye du kan spare på dine innkjøp.

Mer om innkjøpssamarbeid og storkjøpsfordeler for bedrifter »

 

Kurs, videreutdanning og seminarer

 

Pass på at kompetansen i bedriften er oppdatert og forblir et konkurransefortrinn. Hos oss får du kurs som effektiviserer arbeidshverdagen. Vårt faste kurstilbud er i hovedsak innenfor Visma programvare, fagkurs (regnskap, prosjektledelse, kommunikasjon etc.) og Microsoft Office

I tillegg tilbyr vi bedriftstilpassede kurs for kunder som måtte ønske dette. Med kompetansekartlegging for den enkelte medarbeider er du sikker at rett person får rett kurs.

Mer om kurs, kursprogram og seminarer »

 

DNB Connect

Automatisk bokføring og avstemming

 

For kunder med DNB Bedriftsnettbank blir småbedriftsøkonomi enklere enn noensinne. DNB Connect er den eneste nettbanken i Norge hvor du kan integrere bedriftsregnskapet.

Det betyr at all bokføring og avstemming går automatisk og er tilgjengelig på nett når og hvor du måtte ønske. Full oversikt med minst mulig innsats!

Les mer om løsningen på DNB sine sider »