Digitaliser bedriften med skybasert ERP

Gratis frokostseminar i Sarpsborg 7. juni

Meld deg på nå

Hvor langt har din bedrift kommet på sin digitaliseringsreise?

Hvorfor er digitalisering viktig og hvor langt har norske bedrifter kommet på sin digitaliseringsreise? Hvilke hindringer for digitalisering ser norske bedriftsledere og hvordan kan hindringene overkommes?

Meld deg på et spennende frokostseminar hvor vi vil presentere resultatene av Vismas undersøkelse “Digital Index 2017”. Du vil også få råd om hvordan din bedrift kan digitalisere og effektivisere forretningsprosesser med et skybasert ERP-system.

Et ERP-system i skyen er fleksibelt, brukervennlig og alltid oppdatert. Visma.net ERP er utviklet i Norge for nordisk næringsliv, og systemet legger til rette for økt effektivitet gjennom digitalisering og automatisering av forretningsprosesser.

Ta første steget mot en heldigital arbeidshverdag og meld deg på i dag! 

Agenda:

  • 08.30 - 09.00 Servering
  • 09.00 - 09.20 Velkommen og introduksjon. Presentasjon av Digital Index: Hva er status på digitaliseringen i norske bedrifter og hvordan kan vi overkomme hindringene for digitalisering?
  • 09.20 - 09.45 Digitalisering av forretningsprosesser: Se hvordan Visma.net øker automatiseringen og frigjør ressurser i din bedrift, del 1.
  • 09.45 - 10.00 Pause med servering
  • 10.00 - 10.45 Digitalisering av forretningsprosesser: Se hvordan Visma.net øker automatiseringen og frigjør ressurser i din bedrift, del 2.
  • 10.45 - 11.00 Pause
  • 11.00 - 11.30 Digitalisering av logistikk og lager i Visma.net

Knut Gunnar Andersen

Program Manager Visma.net

Ole Noer

Product Manager Visma.net ERP

Van Luong

Cloud Program Executive

Velkommen til frokostseminar

Seminaret holdes på Quality Hotel Sarpsborg. 
Adressen er Bjørnstadveien 20, 1713 Sarpsborg


Varighet er fra 08.30 til 11.45 og deltakelse er gratis. 
Meld deg på via skjemaet under.

Vi gleder oss til å se deg!

Fyll ut skjema og meld deg på

Dette feltet er påkrevd

Dette frokostseminaret arrangeres sammen med:

Om Visma Software:

Visma Software tilbyr komplette løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, CRM, innkjøp/logistikk, lønn/personell og prosjektstyring. Vi forbedrer og utvikler stadig våre nettbaserte løsninger slik at våre kunder skal være effektive og rustet for fremtiden.

Visma er med sine 400 000 kunder i Nord-Europa en ledende leverandør av programvare innen økonomi og administrasjon. Vårt fokus er å effektivisere virksomheter - det handler om å jobbe på en ny og smartere måte. Visma jobber med virksomheter i alle bransjer, store og små, i både privat og offentlig sektor.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.