Webshop integrert i økonomisystemet

Med Visma Zpider eShop får du en ny salgskanal uten å legge om driften. Ved å integrere webshopen med Visma Business eller Visma Global bruker du informasjonen, funksjonaliteten og rutinene som allerede ligger i økonomisystemet.

  • Automatiserte prosesser for salg, ordrebehandlig og kundepleie.
  • Ny salgskanal for nysalg og mersalg.
  • Effektiv kundepleie og lojalitetsbygging.
  • Enkel og intelligent markedsføring.

Øk salget

Synes du ikke, så finnes du ikke. Kundene dine forventer å kunne handle av deg på nett, og med Visma Zpider eShop kan du nå nye kunder og selge mer til eksisterende.

Utnytt funksjonene du allerede har

Med Visma Global eller Visma Business i bunnen er det svært enkelt å åpne og administrere en nettbutikk. Selve funksjonaliteten ligger i økonomisystemet, mens Visma Zpider eShop sørger for at kundene får en brukervennlig og trygg netthandel.

Søkemotor-optimaliser produktene dine

Visma Zpider eShop lar deg utnytte internettets kommersielle potensial. En innebygd funksjon som fremhever nøkkelord i produktbeskrivelsen som sørger for at du kommer høyere opp i søkeresultatene i de ulike søkemotorene.

Automatiser salgsprosess og logistikk

Med Visma Zpider eShop integrert med økonomisystemet automatiserer du salgsprosessen og logistikken. Dermed kan du kutte fordyrende salgsledd og øke fortjenesten. Tallene er alltid oppdatert, og sporing av ordre gir deg full oversikt.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.