Håndterer hele salgsprosessen

Funksjonaliteten i Visma SuperOffice hjelper deg å håndtere hele salgsprosessen slik at du kan fokusere mer på salg og mindre på administrasjon.

Treff ditt marked

Markeds- og kundesegmenteringsfunksjonaliteten lar deg definere din målgruppe. Ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler når du frem til potensielt verdifulle kunder. Løsningen sørger for god informasjonsflyt fra markedsføring til salg. Du kan spore forespørsler fra potensielle kunder og videreformidle dem til selgere, slik at det reageres raskt og ingen muligheter går tapt.

Utvid

Få en mer effektiv salgsprosess

Fullfør salget på kortere tid med effektive og automatiserte rutiner. Med nøyaktig salgsinformasjon i sanntid kan du ta bedre og raskere beslutninger.

Utvid

Hele din CRM database på din smartphone

Med Pocket CRM, vår mobilapp, har du hele din CRM-database tilgjengelig på din smarttelefon eller mobile enhet. Ikke bare et utdrag av data eller bare personlig informasjon. Dermed kan har du full kontroll også når du er på farten. 

Utvid

Gi god kundeservice og brukerstøtte

Funksjonaliteten for Customer Service og IT-helpdesk gjør det enklere å registrere og håndtere store mengder kundehenvendelser på en effektiv måte. Mulighet for selvbetjening gir mer fornøyde kunder. Kortere svartid og mindre køer gjør at hele organisasjonen opplever økt kundetilfredshet.

Utvid

Ha riktig beslutningsgrunnlag

Rapportfunksjonaliteten lar deg måle effektene av aktivitetene deres og gir deg rask og enkel tilgang til den ferskeste informasjonen om salg, markedsføring, service, brukerstøtte og andre avdelinger.