CRM system i nettskyen gjør det enklere å lykkes

SuperOffice Online

Nettbasert CRM-system gjør det enklere å lykkes

SuperOffice Online er en komplett, nettbasert løsning som gjør det enkelt for deg og din bedrift å lykkes med salg, markedsføring og kundebehandling. 

Løsningen håndterer alle aspektene knyttet til dine kunderelasjoner, og støtter kritiske forretningsprosesser som markedsføring, kundeservice og brukerstøtte.

  • Ingen bekymringer med hardware eller installasjon.
  • Ingen ventetid, salgsteamet er i gang i løpet av kort tid.
  • Prisvinnende system uten behov for investering. 

Beste CRM-løsning

SuperOffice Online ble også i 2015 kåret til beste nettbaserte CRM-løsning.

Bestill nå

Bestill SuperOffice Online nå. 
Fra kr. 390,- pr bruker/mnd. 

Lavere terskel for å prøve ut CRM

Med en nettbasert løsning er det enkelt å komme i gang og du har tilgang til dataene så lenge du har en nettleser. I tillegg forsvinner behovet for installasjon, egen server, IT-ekspertise, vedlikehold og oppdatering av programvare. Tilsammen gjør disse fordelene det enkelt å prøve ut et prisbelønnet CRM-system mer uforpliktende enn før.

Samme CRM-funksjoner som i Windows-versjonen

SuperOffice Online inneholder all den samme gode og utprøvde funksjonaliteten som Windows-versjonen SuperOffice. Bruk systemet til håndtering av dine kunderelasjoner og effektivisering av salgsprosesser.

 

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.