CRM system i nettskyen gjør det enklere å lykkes

SuperOffice Online

Nettbasert CRM-system gjør det enklere å lykkes

SuperOffice Online er en komplett, nettbasert løsning som gjør det enkelt for deg og din bedrift å lykkes med salg, markedsføring og kundebehandling. 

Løsningen håndterer alle aspektene knyttet til dine kunderelasjoner, og støtter kritiske forretningsprosesser som markedsføring, kundeservice og brukerstøtte.

  • Ingen bekymringer med hardware eller installasjon.
  • Ingen ventetid, salgsteamet er i gang i løpet av kort tid.
  • Prisvinnende system uten behov for investering. 

Beste CRM-løsning

SuperOffice Online ble også i 2015 kåret til beste nettbaserte CRM-løsning.

Lavere terskel for å prøve ut CRM

Med en nettbasert løsning er det enkelt å komme i gang og du har tilgang til dataene så lenge du har en nettleser. I tillegg forsvinner behovet for installasjon, egen server, IT-ekspertise, vedlikehold og oppdatering av programvare. Tilsammen gjør disse fordelene det enkelt å prøve ut et prisbelønnet CRM-system mer uforpliktende enn før.

Samme CRM-funksjoner som i Windows-versjonen

SuperOffice Online inneholder all den samme gode og utprøvde funksjonaliteten som Windows-versjonen SuperOffice. Bruk systemet til håndtering av dine kunderelasjoner og effektivisering av salgsprosesser.

 

 

Vil du vite mer eller prøve Visma SuperOffice?

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.