SuperOffice Online

Funksjonaliteten i SuperOffice Online hjelper deg å håndtere hele salgsprosessen slik at du kan fokusere mer på salg og mindre på administrasjon.

Få mer effektive rutiner 

Fullfør salget på kortere tid med effektive og automatiserte rutiner. Med nøyaktig salgsinformasjon i sanntid kan du ta bedre og raskere beslutninger.

Treff ditt marked

Markeds- og kundesegmenteringsfunksjonaliteten lar deg definere din målgruppe. Ved å lage målrettede kampanjer i flere kanaler når du frem til potensielt verdifulle kunder. Løsningen sørger for god informasjonsflyt fra markedsføring til salg. Du kan spore forespørsler fra potensielle kunder og videreformidle dem til selgere, slik at det reageres raskt og ingen muligheter går tapt. 

Ha riktig beslutningsgrunnlag

Rapportfunksjonaliteten lar deg måle effektene av aktivitetene deres og gir deg rask og enkel tilgang til den ferskeste informasjonen om salg, markedsføring, service, brukerstøtte og andre avdelinger.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.