Jobb smartere med automatisk oppdatert kontaktinformasjon

Bedriftsinformasjon rett i økonomisystemet

Med Visma Bizweb integrert i økonomisystemet ditt får du raskt og enkelt tilgang til en database med oppdatert informasjon om alle norske selskaper. Glem feil og dubletter i kontaktbasen din, fakturaer i retur på grunn av uriktig kundeadresse eller kjedelige manuelle oppdateringer. Du sparer tid fordi du rett og slett jobber smartere.

Utvid

Bedriftsinformasjon og nyheter rett i kundehåndteringssystemet

Ved å hente informasjon fra Visma Bizweb direkte inn i kundehåndteringssystemet Visma CRM får bedriften et salgsstøtteverktøy med automatisk oppdatert informasjon om kunder og marked.

 

Utvid

Visma SuperOffice

Gi organisasjonen verktøyet den trenger for å selge mer, yte bedre kundeservice og få enda mer ut av markedsaktivitetene. Med testvinneren Visma SuperOffice vil dine medarbeidere selge mer effektivt, få høyere kvalitet på salgsprosessen og bruke mindre tid på administrative oppgaver.

Utvid
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.