Visma Bizweb

Oppslagsverk, nyhetsformidling og seleksjonsverktøy i ett

Visma Bizweb er på både et komplett og kvalitetssikret oppslagsverk for bedriftsinformasjon, din personlige og skreddersydde nyhetsovervåker, og det ledende seleksjonsverktøyet for markedsaktiviteter.

Alle norske selskaper er registrert i databasen, og informasjonen blir kontinuerlig oppdatert.

Denne nettløsningen er et uunnværlig verktøy for deg som jobber med salg, markedsføring eller økonomi.

  • Ta riktige beslutninger med oppdatert informasjon.
  • Overvåk dine viktigste forbindelser.
  • Hent ut oppdaterte prospektlister til markedsaktiviteter.
  • Få nye prospekter automatisk tilsendt per e-post.
  • Følg med på hva media skriver om deg og dine kontakter.

 

Bizweb er en pålitelig løsning som er oppdatert med kvalitetssikret informasjon. Vi får det vi spør om.

John Bones, Journalist, VG

Flere kundeuttalelser

Ta riktige beslutninger med oppdatert informasjon

Med full oversikt over kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere i ett grensesnitt, får du økt markedskunnskap som gjør deg bedre i stand til å ta gode beslutninger.

Informasjonen i Visma Bizweb blir daglig oppdatert av informasjonsleverandøren Soliditet AS (tidligere Dun & Bradstreet). Dataene stammer fra Brønnøysundregistrene, Statistisk Sentralbyrå, Telenor og andre teleoperatører, norske nettmedier, samt manuelle oppdateringer. Du er alltid trygg på at opplysningene er av god kvalitet.

Overvåk dine viktigste forbindelser

Du kan hele tiden følge med på hva som skjer i markedet ditt. Ved å markere hva som er dine viktigste kunder, prospekter, leverandører, konkurrenter og øvrige forbindelser, vil du motta automatisk varsling om endringer hos disse.

Dersom en kontakt for eksempel endrer adresse, får ny daglig leder, får oppdaterte regnskapstall, går konkurs, fusjonerer eller legges ned, mottar du en e-post med informasjon om dette.

Hent ut oppdaterte prospektlister til markedsaktiviteter

Visma Bizweb er markedets ledende løsning for å finne utvalgte målgrupper i forbindelse med markedsføring og markedsanalyser. Er du på jakt etter nye kunder? Beskriv din målgruppe og ta ut lister med oppdatert informasjon om alle selskaper som tilsvarer dine valgte kriterier.

Listene kan eksporteres til for eksempel Excel, og brukes som ringelister eller adresselister i forbindelse med markedsaktiviteter.

Få nye prospekter automatisk tilsendt per e-post

Når du beskriver en målgruppe kan du også velge å bli varslet dersom det dukker opp nye selskaper som matcher kriteriene dine.

Systemet overvåker dine målgruppespesifikasjoner og sender deg en e-post hver gang det etableres en ny virksomhet som kan være en potensiell ny kunde for deg.

Følg med på hva media skriver om deg og dine kontakter

Du kan sette opp Visma Bizweb til å overvåke norske nettmedier og sende deg e-post om relevante artikler. Dermed er det enkelt å ha oversikt over hva media skriver om dine viktigste kunder, konkurrenter, din egen bedrift eller andre bransjer og temaer du er interessert i.

Du velger selv hvilke medier som skal overvåkes, hvilke typer artikler du vil ha, samt hvor ofte du vil motta e-postvarsel med lenker til artiklene. Du får også tilgang til et omfattende søkbart nyhetsarkiv.