Uendelig mye mer enn en bedriftskatalog

Oppslagsverk for næringslivsinformasjon – BizSearch

Hold deg oppdatert om dine kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere. BizSearch benytter Brønnøysundregistrene, Statistisk Sentralbyrå, Telenor og andre teleoperatører, samt alle norske nettmedier som kilder.

Seleksjonsverktøy for markedsaktiviteter – BizSelect

Denne funksjonaliteten er uunnværlig når du skal finne utvalgte målgrupper i forbindelse med salgs- og markedsaktiviteter. Du kan gjøre presise målgruppesøk etter en rekke kriterier, og trekke ut lister til DM- og TM-aktiviteter.

Kredittinformasjon

Med funksjonaliteten for kredittinformasjon om alle norske selskaper kan du raskt og effektivt sjekke om dine eksisterende eller potensielle kunder har betalingsanmerkninger.

Offentlige rapporter

Denne funksjonen lar deg laste ned offentlige rapporter direkte fra Brønnøysundregistrene. Du mottar rapporten på e-post som et pdf-dokument. Betaling skjer etter klippekortsystem.

Datavask

Jo bedre kvalitet du har på din kundebase, jo bedre kan du kommunisere med kundene. God kommunikasjon er en vesentlig forutsetning for å lykkes med salg, kundepleie og relasjonsbygging.

Nettbasert salgsstøtteverktøy – SalesOnline

Visma SalesOnline er kundeoppfølgingssystemet som gir deg tilgang til oppdatert informasjon om alle norske selskaper. Hele 850.000 firmaer ligger i databasen. Dermed får du en prospektbase i tillegg til et kundeoppfølgingssystem.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.