Omfattende kassefunksjonalitet som er lett å lære

Omfattende kassefunksjonalitet som er lett å lære

Visma ERP POS er både proppfull av nyttig funksjonalitet og enkel å bruke. Skjermbildene er intuitive og bygger på den samme logikken som brukes ved vanlig kassesalg. Brukerne kommer raskt i gang med den nye løsningen.

Fleksibel betalingshåndtering

Du håndterer både kontant- og kredittsalg med noen få tastetrykk. Et salg kan slås inn som et enkelt kontantsalg uten kundenummer, typisk for små beløp. Ved større beløp, eller ved salg til eksisterende kunder, kan brukeren enkelt hente opp relevant kundeinformasjon fra økonomisystemet, som rabattavtaler, fakturainformasjon, åpne poster og annen historikk.

Støtter de vanligste operasjonene i kassesalget

Løsningen støtter alle de vanligste operasjonene i kassesalget. Samtidig inneholder løsningen mye annen praktisk funksjonalitet som gjør hverdagen ved kassepunktet enklere:

Dette kan du gjøre i Visma ERP POS
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.