En enklere hverdag bak kassa

En kasseløsning som er fullintegrert med økonomisystemet fjerner manuelle rutiner og letter administrasjonen. Men først og fremst gjør den hverdagen ved kassene mye enklere, og gir flere muligheter for å yte god service. 

Ingen dobbeltregistreringer

Fordi all informasjon om produkter, priser og kunder registreres og vedlikeholdes i økonomisystemet slipper dere dobbeltregistreringer og manuelt arbeid. Kassabetjeningen får også tilgang til økonomiske data direkte fra kassepunktet, for eksempel hvis kunden ønsker å betale en faktura. Det er også mulig å overføre kasseordre til kredittordre.

Lett å bruke

Brukergrensesnittet er intuitivt og utviklet av eksperter med mange års erfaring med kassesalg. Det støtter alle de vanligste operasjonene på en enkel måte, og gjør hverdagen ved kassene mer effektiv. Siden det er så enkelt å bruke blir opplæringskostnadene minimale og dere kommer raskt i gang. Brukere tildeles roller og rettigheter i et enkelt administrasjonsverktøy. Oversiktlige rapporter forteller om omsetningen, fordelt på kassepunkter, selgere, timer og dager.

Full sporbarhet

Løsningen oppfyller myndighetenes krav rundt kassesalg. Systemet logger transaksjoner og produserer selv all den dokumentasjonen du trenger for å kunne tilfredsstille krav om sporbarhet. For eksempel viser loggen alle gangene kasseskuffen har blitt åpnet, og også de gangene den har blitt åpnet kun ved bruk av nøkkelen.

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.