Tekniske spesifikasjoner

Visma Business er bygget opp som et skalerbart system med en fleksibel teknologi. Løsningen støtter klient-/serverarkitektur med koblinger til en relasjonsdatabase.

Vår unike løsning gir rask og enkel installasjon. Det er enkelt å skalere systemet fra et titalls brukere, til flere tusen brukere og millioner av transaksjoner hver måned.

Visma Business støtter profesjonelle sikkerhetsløsninger med avansert kryptering og datalagring. Dette sikrer kompatibilitet med standarder og forskrifter fra markedet og lovgivningen.

Server

Visma Business er utviklet på Windows-plattformen. Den gode ressursutnyttelsen muliggjør optimal maskinvare og høy ytelse.

Klient

Støtter kjøring via Windows-klienter for store installasjoner. For mindre selskaper kan vi også tilby tilpassede Windows-klienter som er egnet for servere med mindre kapasitet.

Flerlags arkitektur

Et flerlags system som sikrer at Visma Business er skalerbart slik at det er tilpasset alle virksomheters behov gjennom å tilby høy driftssikkerhet uten feil.

Sikkerhet

Profesjonelle sikkerhetsløsninger med avansert kryptering og datalagring. Våre toppmoderne sikkerhetssystemer sikrer kompatibilitet med standarder og forskrifter fra markedet og lovgivningen.

Database

Støtter MS SQL og Oracle med sanntidstilgang, innebygd redundans, lagring og sikkerhetskopiering.

Integrasjon

Visma Business er et komplett forretningssystem som er integrert med MS Word, Excel og Outlook. Det kan også integreres tett med andre Visma-løsninger, herunder Visma Dokumentsenter (fakturagodkjenning), Visma ERP POS (kasseløsning), Visma Zpider eShop (e-handelsplattform) og Visma Lønn (lønnssytem), Visma SuperOffice (CRM), Visma Severa (time og prosjekt).