økonomi, logistikk

Visma Business er ledende innenfor ressursstyring og driftsplanlegging. Løsningen hjelper bedrifter å redusere svinn, identifisere lønnsomme trender og maksimere inntektene. Teknologien fokuserer på menneskene bak virksomheten - og dette unike perspektivet gir følgende fordeler:

Driftsoptimalisering - Økonomi og Logistikk

Driftsoptimalisering

Kjernefunksjonene i Visma Business bidrar til å redusere svinn, fokusere ressursene og maksimere inntektene. Gjennom samhandling mellom flere avdelinger og sentralisert styring kan du forbedre resultatene ytterligere.

Fleksibel funksjonalitet - Økonomi og Logistikk

Fleksibel funksjonalitet

Det er enkelt å utvide med funksjoner for blant annet kundehåndtering (CRM), kasseløsning, fakturering, time- og prosjektstyring, e-handel og lønn. Og det er enkelt å integrere nye forretningsmoduler etter hvert som virksomheten din vokser.

Rask implementering - Økonomi og Logistikk

Rask implementering

De profesjonelle tjenestene fra Vismas sertifiserte forhandlere kombinert med utstrakte integrasjonsmuligheter gjør implementeringen rask og enkel. Og du sparer verdifull tid og ressurser for virksomheten din.

Lav brukerterskel - Økonomi og Logistikk

Lav brukerterskel

Det intuitive brukergrensesnittet gir lav brukerterskel, og sørger for at organisasjonen raskt kommer i gang med løsningen. Våre sertifiserte forhandlere hjelper deg i gang, og sørger for at du får optimal utnyttelse av løsningen. Visma tilbyr deg også et bredt kurstilbud.

Tilpasning - Økonomi og Logistikk

Tilpasning

Visma Business kombinerer den nyeste databaseteknologi og Windows brukergrensesnitt, noe som betyr et nesten ubegrenset samspill med systemene du allerede har.

Fokus på vekst - Økonomi og Logistikk

Fokus på vekst

Vi tar hånd om IT-siden, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten. Vi hjelper deg å la virksomheten vokse til neste nivå.