Visma AutoInvoice
Reduser kostnadene med elektronisk faktura

Kom i gang med elektronisk faktura

 • Du sparer penger
  Norges minste kommune, Utsira Kommune, var blant de første som tok i bruk eFaktura. De har uttalt at de sparer rundt 18 minutter per faktura.
 • Flere vil kreve eFaktura
  Flere av de største kommunene og bedriftene vil begynne både å sende og kreve elektronisk faktura fra 1. januar 2014. Blant de som begynner å kreve finner vi Oslo Kommune. Visma er blant de som begynner å sende.
 • Heng med på utviklingen
  Endelig er store deler av offentlig og privat sektor klar for overgangen fra papir- til elektronisk faktura. Vi tror at din bedrift vil nyte godt av å henge med på denne overgangen.
 • Du blir snart nødt
  Product Manager Svein Holanger spår at papirfakturaen kun har et par år igjen å leve.

Hva er eFaktura?

eFakturaI privatmarkedet har det vært vanlig med elektronisk fakturering i flere år. Her dukker fakturaen opp i nettbanken din. Ettersom firmaer ikke har nettbank på samme måte, trenger vi en et system som sender og mottar fakturaer, altså et aksesspunkt. Visma AutoInvoice er et slikt system for enkel sending og mottak.
Utvid

Hva er Visma AutoInvoice?

Visma sin løsning for sending og mottak av eFaktura heter Visma AutoInvoice. Det finnes flere løsninger på markedet, men Visma AutoInvoice er den løsningen som per i dag har flest kunder registrert i ELMA.
Utvid

Hvordan komme i gang?

Alle som skal benytte Visma AutoInvoice for å sende og/eller motta eFaktura må registrere seg i AutoInvoice. Registrering er gratis.

Utvid

Trenger du hjelp til å komme i gang?

Da arrangerer to nyttige webinarer. Webinar er et kort seminar som du følger direkte fra egen PC. Webinaret begynner 09:00 og varer en time. Du har anledning til å stille spørsmål på chat.

Meld deg på Webinar om eFaktura med Visma AutoInvoice
Dato: Tirsdag 3.desember
Her lærer du å komme i gang med elektronisk fakturering.

Meld deg på Webinar om Visma AutoInvoice sammen med Visma Dokumentsenter
Dato: Torsdag 5. desember
Visma Dokumentsenter er et verktøy for elektronisk administrasjon av bilag. Du kan velge å få elektroniske fakturaer, via AutoInvoice, rett inn i Visma Dokumentsenter. Dette er kombinasjonsløsningen for deg som ønsker en papirløs arbeidsplass.