Visma Lønn

Med Visma Lønn har du alltid full oversikt, oppdaterte tall og lett tilgang på historiske data.

Integrasjonsmulighetene minimerer dobbeltføringer og feil, og systemet legger til rette for automasjon av repetitive arbeidsoppgaver

 

Med Visma Lønn har du full kontroll

  • Omfattende og fleksibel rapportering med tilgang på all historikk.

  • Eksperthjelp om du trenger. Komplett faglig oppslagsverk og et bredt kurstilbud.

  • Kan integreres med Vismas økonomisystem og Visma.net for å oppleve løsningens enorme muligheter.

Ha kontroll på tallene

Med drilldown-funksjonaliteten i Visma Lønn er datagrunnlaget bare noen få klikk unna. All historikk bak alle tall er tilgjengelig. Gå i dybden på A-meldingene, fraværsstatistikkene og personalrapportene uten å kjøre andre rapporter.

Håndter reiseregninger og utlegg mer effektivt

Ved å bruke vår nettbaserte løsning Visma.net Expense sammen med Visma Lønn gjør du utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon til en lek. Ved hjelp av en app kan du tracke bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen.

Visma.net Absence

Visma.net Absence er en skybasert løsning for registrering av ferie og fravær. Ansatte kan enkelt registrere fraværet sitt fra pc eller mobil. Som leder har du full oversikt over fraværet i bedriften. Visma.net Absence er integrert med Visma Lønn. Les mer her

Unngå feil og dobbeltregistrering

Stadig flere oppdager verdien av at lønnssystemet og økonomisystemet snakker samme språk. Ved å integrere Visma Lønn i økonomisystemet Visma Business eller Visma Global automatiseres oppdateringen av regnskap, reskontro og avdelinger. Informasjon registreres kun én gang, og arbeidsprosessene blir raskere og sikrere.

Få eksperthjelp når du trenger det

Vismas Kompetansesenter Lønn og HR er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål via web, e-post og telefon. Benytt kursene våre dyktige konsulenter holder for å friske opp kunnskapen og holde deg oppdatert.