Velkommen til årets møtepunkt for regnskapsbransjen 19. juni

På vår konferanse vil noen av Norges fremste eksperter på Blockchain fortelle deg hvordan din rolle som regnskapsfører og revisor vil endres, og hvilken retning bransjen tar som en konsekvens av kryptoteknologien. I år har vi også invitert den verdenskjente grunderen, forfatteren og foredragsholderen James Ashford. Han vil gi deg nyttig kunnskap rundt hvordan man skal prise egne tjenester mer lønnsomt, og skape økt verdi for deg og dine kunder ved bruk av ny teknologi.

Nesten hele Norges regnskapsbransje samlet seg under fjorårets suksess. I år gjør vi det igjen, denne gangen større og bedre. Velkommen til en halvdagskonferanse med faglig påfyll, inspirasjon og erfaringsutveksling i Operaen 19. juni!

Arrangementet er et samarbeid mellom Visma og Tripletex. 

Foredragsholdere Accounting Forward 2018

X
IMAGE

Fornavn Etternavn

Arbeidstittel

Kort biografi

James Ashford

GoProposal

James Ashford hjelper regnskapsbedrifter over hele verden med å bygge vellykkede selskapsstrukturer. Han viser dem hvordan man drastisk øker egen fortjeneste, hvordan man tiltrekker drømmeklienter og systematiserer egen drift, slik at man kan levere maksimal verdi og gode opplevelser til sine kunder. James er hodet bak strategiverktøyet GoProposal, en av lederene  i My Accountancy Place og forfatter av den bestselgende boken «Selling To Serve».

Jon Ramvi

Blockchangers

Mediefavoritt og gründer Jon Ramvi ble kjent allerede som 20-åring da han utviklet det linuxbaserte operativsystemet EasyPeasy. Ramvi er en av Norges største talenter på blockchainteknologi. Han er gründer bak suksessbedriften Blockchangers, som i dag jobber med blockchainutvikling for kunder som DNB, Storebrand og Statkraft. Ramvi vil under Accounting Forward gi eksempler på hvordan blockchainteknologi vil utfordre dagens roller i en godt etablert regnskapsbransje.

Lasse Meholm

DNB

Gründer og teknologientusiast Lasse Meholm har siden 1986 jobbet med IT-strategi, risikohåndtering og finansielle porteføljer. Meholm har selv startet en rekke vellykkede teknologiselskaper, deriblant Tazett og FinanceCube. I dag jobber han i Norges største bank, DNB, som head of blockchain og DLT strategy. Meholm har gitt ut en rekke bøker, deriblant bestselgerne «Investeringsguiden» (2004)», «Penger – fra huleboer til robot» (2017) og er dagsaktuell med boken «Kryptovaluta – Bitcoin, ICOer og blockchain.»

Jostein Håvaldsrud

Visma

Jostein Håvaldsrud har i over 15 år jobbet med programutvikling, produkt- og organisasjonsstrategi. Per i dag er han en sentral profil i Visma-konsernet i rollen som utviklingsdirektør og leder av over 700 innovative utviklere. Håvaldsrud vil dele hva Vismakonsertet gjør for å utnytte nyvinnende teknologi som kunstig intelligens og maskinlæring.

Program

12:00

Registrering

Lett servering.

13:00

Velkommen til Accounting Forward 2018

Konferansier: Øyvind Larsen, Visma.

13:20

Historien bak Blockchain og mulighetsbildet for fremtiden

Lasse Meholm, DNB.

14:40

Hvordan vil Blockchainteknologien påvirke regnskapsbransjen?

Jon Ramvi, Blockchangers.

15:00

Hva gjør Visma for å utnytte AI og maskinlæring for å gjøre våre løsninger enda smartere?

Jostein Håvaldsrud, Visma R&D.

16:30

Hvordan skape et lønnsomt regnskapsbyrå - fra timespris til fastpris

Casestudy med Sand Økonomi.
James Ashford (UK), My Accountancy Place & GoProposal

17:30

Mingling

Snakk med bransjekollegaer og få noe godt i glasset på Operaen

18:30

Afterparty NODEE Sky

Middag med underholdning.
NB: Alle plasser under middagen er nå reservert.

Vi anser Accounting Forward til å gi godkjenningstimer for regnskapfører og revisorer, 4 timer i kategorien “Andre Fagområder”.

Accounting Forward 2018


Meld meg på

NB: Alle plasser under middagen er nå reservert.

Se høydepunktene fra i fjor:

Slik finner du frem til operahuset

Gående fra Oslo S

Kryss Dronning Eufemias gate og Operagaten.

Med tog

Med NSB til Oslo S.

Med trikk eller buss

Stoppested Jernbanetorget/Oslo S og holdeplass foran Tollbodene. Ruters reiseoversikt.

Med bil

Nærmeste parkeringsmuligheter er parkeringshusene ved Oslo S, Prinsens gate, Sørenga og Byporten, samt offentlige parkeringsplasser i Oslo sentrum.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.