Camilla AC Tepfers

Camilla AC Tepfers

Partner InFuture

Vi står nå i digitaliseringens andre bølge. Nå kan maskiner lære. Hva betyr det for fremtidens kompetansebehov? Hvilke fire grunnkompetanser trenger vi når maskiner blir våre nye kollegaer?

Kompetansebehov i digitaliseringens andre bølge
Ronny Thomas Jenssen

Ronny Thomas Jenssen

Divisjonsdirektør storkunde, fag- og digitale tjenester i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS & professor på NTNU.

Gir regnskapene relevant og god informasjon om selskapenes verdiskapning? Hva skjer med årsregnskapet: Har bedrifter behov for det, eller vil årsregnskapet dø ut? Og hvordan vil den digitale utviklingen påvirke reguleringen på området? Problemstillingene vurderes i lys av forskning, gjeldende regnskapsregler og andre virkemidler.

«Accounting Death» – aner vi slutten på årsregnskapet?
Per Kristian Bjørkeng

Per Kristian Bjørkeng

Journalist i Aftenposten

Kunstig intelligens og maskinlæring spås av mange å snu opp ned på både regnskapsbransjen og de fleste andre bransjer i årene som kommer. Men hva er egentlig AI og hvordan virker det? Hvordan skal vi få denne banebrytende teknologien til å jobbe for oss – ikke mot oss?

Kunstig intelligens – den usynlige revolusjonen
Anette Mellbye

Anette Mellbye

Partner i Boston Consulting Group

Gårsdagens suksessformel for regnskapsbyråer vil ikke nødvendigvis være den samme i morgendagens digitaliserte samfunn. Kundene blir stadig mer kravstore og sultne på ny teknologi. De forventer friksjonsfrie systemer, tettere samhandling og støtte til å ta gode forretningsmessige og fremtidsrettede valg. Hvordan bevarer du din relevans overfor kundene dine i tiden fremover?

Ikke lenger «business as usual» – kundens forventninger i en digital fremtid
Erlend Sogn

Erlend Sogn

CEO i Visma Software

Regnskapsbransjen har en lysende fremtid! Målsetningen må være å nå 30 milliarder i omsetning 2030 fra dagens 15 milliarder. Spørsmålet er hvordan. La oss snakke om det!

Kode 69.201

Pris og påmelding:

Prisen inkluderer halvdagskonferanse, enkel servering ved ankomst og deilig middag på restaurant Norda, med utsikt over byen fra 13. etasje og mulighet for å nyte sommerkvelden på takterrassen. Clarion Hotel The Hub er fra og med åpningen i mars 2019 Nordens største hotell med beliggenhet i hjertet av Oslo.

NB! Begrenset med plasser til middag – meld deg på allerede nå for å sikre din plass.

Ønsker flere i bedriften å delta? Da passer det fint at hver 5. deltaker er gratis!