Oversikt

Gjør det enkelt for dine kunder å fakturere via web

Visma Webfaktura er et nettbasert faktureringsprogram som du kan tilby dine kunder, slik at de igjen kan fakturere sine kunder på en enkel og effektiv måte.

Modulen "Vis innbetalinger" sørger for at kunder av regnskapsbyrået til enhver tid har oversikt over hvilke fakturaer som er betalt.  Slik får de god kontroll på egen likviditet.

Funksjonalitet

  • Nettbasert
  • Automatisk fakturautsendelse
  • Synkronisering med regnskapsbyråets økonomisystem
  • Støtter avdeling og prosjekt på fakturaen
  • Enkel salgsstatistikk; Topp 5 kunder, produkt og omsetning
  • Støtter bruk av repeterende fakturering

Hvem passer Visma Webfaktura for?

Løsningen passer for kunder av regnskapsbyrå som har behov for enkel og effektiv fakturering.  Den er tidsriktig, med et moderne og nettbasert grensesnitt, og passer likegodt for Mac-brukere som for PC-brukere.

 

Enkelt for dine kunder å komme i gang

Som regnskapsbyrå kan du selv gi tilgang til dine kunder og aktivere nye brukere direkte fra din økonomiløsning, uten støtte fra forhandler eller Visma.


Visma Webfaktura er en unik tjeneste som sparer ditt regnskapsbyrå for tid, og hjelper deres kunder til å håndtere sine fakturaer på en profesjonell måte. Frigi tid ved å automatisere prosessene mellom ditt regnskapsbyrå og deres kunder.

 

Vil du vite mer om Visma Webfaktura? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat på telefon 09101 eller e-post kundesenteret@visma.com.  

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.