DI Systemer
Et tjenestetilbud tilpasset ditt regnskapsbyrå

Funksjonalitet

DI-systemer gjør det mulig å effektivisere en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Systemene er fleksible og kan tilpasses ulike bransjer. Du velger den funksjonaliteten du trenger til ditt byrå fra listen under.

Regnskap

DI-Regnskap er et komplett regnskapsprogram som benyttes innenfor de aller fleste bransjer, og kan tilpasses ulike behov

Prosjekt

DI-Prosjekt ivaretar en profesjonell organisasjon/bedrift sitt behov for å føre regnskap på alle sine prosjekt. DI-Prosjekt omfatter internregnskap, ordreregnskap, prosjektregnskap, anleggsregnskap og timeregnskap, budsjettering/kalkulasjon av avdeling, prosjekt, yter, konto/art og periode.

Fakturering

DI-Fakturering inneholder både grunnleggende og avansert funksjonalitet innen ordrebehandling, faktura, lager, bestilling, innkjøp, statistikk, vareopplysning. DI-Office Fakturering er et enkelt, men innholdsrikt program for mindre bedrifter med kunden.

Lønn

DI-Lønn er et komplett lønnssystem som gir din bedrift den nødvendige oversikten over kostnader til lønn, utbetalte tillegg og godtgjørelser samt alle lønnstrekk. DI-Lønn beregner automatisk lønn, skattetrekk osv. i henhold til faste opplysninger og variable periodedata.

Økonomistyring og rapportering

DI-Trioplan er et uvurderlig verktøy for å simulere økonomiske konsekvenser før beslutninger tas. Dermed legger det grunnlaget for økonomistyringen i din bedrift. DI-Trioplan er i tillegg et av markedets mest brukte verktøy for økonomisk rapportering.

Elektronisk betalingsformidling

DI-Elbet er programvare for elektronisk betalingsformidling og gir deg ull kontroll over innbetaling og utbetaling.

Avstemming

DI tilbyr flere løsninger innen avstemming. DI-Avstemming hjelper deg med å foreta avstemming, dokumentasjon og spesifikasjon av de enkelte balanseposter, samt sette sammen og sende dokumentsamlinger til for eksempel revisor. DI-BankX Bankavstemming og DI-BankX eGiroavstemming (Cremul) dekker behov som bankavstemming, interim, mellomværende, kunde og leverandør, samt innbetalinger uten KID.

CRM

DI-Office CRM er et enkelt og effektivt program for små og mellomstore bedrifter som ønsker å .ha fokus på kundebehandling - både eksisterende og potensielle kunder.

Nettbaserte tjenester til dine kunder

DI-Office Portal kan regnskapsbyrået tilby sine kunder tjenester via internett. Kunden kan der få tilgang til regnskapsrapporter med kommentarer fra regnskapsfører, og de kan ha full oversikt over betalinger, faktureringer og reskontro. 

System for husleieinnkreving

DI-Office Husleie benyttes til innkreving av husleie og innsending av ligningsoppgaver i papirform eller vi Altinn.

Skanning og elektronisk dokumentflyt

DI-Paperless er programvare for å skanne, lagre og distribuere bilag og dokument elektronisk. For kundene betyr dette at regnskapstall og bilag er tilgjengelig via internett. I tillegg kan du selv skanne inn bilag og overføre dem elektronisk til regnskapsfører.

Butikkdata for faghandlere

DI-Butikk er et butikkdatasystem for faghandlere hvor kreditt- og kontantsalg kombineres i samme system. Vår programvare knytter butikkdata-løsningen opp mot øvrige administrative oppgaver.

Butikkdata i særklasse

DI-PCKasse er et moderne butikk og ordresystem, basert på PC med touch skjerm. Systemet er svært enkelt i bruk, da brukerne jobber visuelt i kassa, kombinert med touch, skanning og gode søkerutiner.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.