Bestill support Huldt & Lillevik

Med supportavtale får din bedrift raskt og enkelt support på systemet via telefon og e-post når dere har behov for det.

Vårt kompetente fagmiljø med supportkonsulenter er klare til å svare på spørsmål og problemstillinger i forbindelse med daglig bruk av systemet og aktuelt regelverk. Med supportavtale kan dere benytte supporttjenesten fritt til fast pris, uten  at det tilkommer uforutsette kostnader.

Fyll i informasjonen nedenfor for å bestille supportavtale.

Har du Visma.net Expense og ønsker support på det i tillegg velger du ønsket avtale under "Support Visma.net Expense"

Prisene på lønnssupport er pr. mnd for 1 bruker eks. mva. Supportavtale må tilsvare antall ansatte/rapporteringspliktige som bedriften har lisens for. Dette kan du kontrollere i menyvalg Verktøy | Kontrollsiffer i feltet Program-modell i Huldt & Lillevik Lønn. I tillegg er det 60,- per ekstra bruker opp til og med 9 brukere. 10 brukere og oppover er det egne priser. Skriv inn antall brukere i feltet nedenfor så kontakter vi deg med pris dersom det er over 10 brukere.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.