Abonnementshåndtering
Forretningssystemer som effektiviser din virksomhet

Abonnementshåndtering

Abonnementshåndtering – Bransjeløsning fra Amesto Solutions

Som kjerneprodukt i Amesto Solutions bransjeløsning for abonnementshåndtering benyttes Visma Business med programmodulene regnskap og logistikk. Sammen med våre kunder har vi laget tilpasninger i skjermbilder, egne fakturarutiner og spesialrapporter.

Systemet dekker ditt behov innen økonomi, logistikk, rapportering, abonnementsfakturering og CRM/kundeservice.

Løsningen støtter:

  • Avtalestrukturer, maler, kundekategorier
  • Prisjusteringer basert på avtaleprodukter, kundegrupper
  • Bindingstider
  • Etableringsgebyrer
  • Viderefakturering av kostnader med håndtering av påslag
  • Kombinerte fastprisavtaler med viderefakturering av hele/deler av påløpte kostander fra egen eller underleverandørs drift
  • Integrasjon mot eventuelle forsystemer
  • Integrert med Visma Business økonomi/logistikk/produksjon/
  • SuperOffice/dokumentsenter/eksisterende eller nye WEB sider

 De smarte løsningene du trenger for din bedrift!CRM og kundehåndtering

Prosessene starter ofte i Superoffice CRM. Her håndterer du all informasjon om kontaktene og kundene dine uten å måtte dobbel registrere informasjonen i ulike systemer.
Dokumenthåndtering
Visma Dokumentsenter håndterer prosessene for skanning, attestering og arkivering av bilag slik at du skal slippe manuelle rutiner.

Rapportering

Det er at mange i dag som benytter Excel til rapportering og budsjettarbeid. Det kan du fortsette med i vårt verktøy Amesto Analyze. Da får du alt koblet til økonomisystemet og alle nøkkeltall er enkelt tilgjengelig med få tastetrykk.
Inn og utbetalinger og bankavstemming
Visma Autopay som automatiserer alle prosesser helautomatisk vedr. utbetalinger og innbetaling. I tillegg kan du få automatisk bankavstemming med modulen Visma Bankavstemming.

Inkasso og purringer

Programvaren Visma Auto Collect gir dere mulighet til å sette ut all reskontrohåndtering og inkassohåndtering, samtidig som dere selv styrer og har kontroll på purringer, inkassorutinene osv.

Lønn, HR og reiseregninger

Vi leverer lønnssystemer som enkelt kan integreres med ditt økonomisystem. Vi hjelper deg med å velge systemer og løsninger som passer dine ønsker og behov.

Ta kontakt med Amesto Solutions på e-post solutions@amesto.no for spørsmål, demonstrasjon eller referanser. www.amestosolutions.no

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.