Visma Contracting
Et helheltlig økonomisystem for elektrikere og rørleggere

Dekker hele prosessen fra forespørsel til etterkalkyle

Visma Contracting samler og støtter hele arbeidsprosessen i de prosjektene en elektro- eller vvs-bedrift er involvert i - fra tilbudskalkulasjon til utfakturering, via lagerstyring, bestilling og timeregistrering, til lønn og regnskap.

Tar utgangspunkt i ordren

Logikken i systemet er bygget opp med utgangspunkt i hver enkelt ordre eller hvert enkelt prosjekt.

Når dataene først er registrert i systemet er de tilgjengelige i alle de relevante arbeidssituasjonene i et prosjekt. All informasjon om timer, ansatte, kunder, materiell, lager, ordrer, lønnsdata og kontoplaner er tilgjengelig på prosjektet.

Passer for alle elektro- og vvs-bedrifter

Systemet består av moduler som dere enkelt kan kombinere ut ifra behovet i bedriften. Alle modulene er naturligvis sømløst integrert med hverandre. Det gjør det enkelt å utvide løsningene etter hvert som bedriften vokser, eller når dere ser nytten av å effektivisere ytterligere arbeidsprosesser.

Utvid

Lar montørene utnytte tiden bedre

Integrasjonen med mobile enheter reduserer dødtiden mellom jobber og øker faktureringsgraden ved at medarbeiderne ute i felten alltid har tilgang til de opplysningene de trenger fra økonomisystemet. Dette knytter installatører ute på oppdrag tettere sammen med hovedkontoret.

Utvid