Visma Contracting
Et helheltlig økonomisystem for elektrikere og rørleggere

Utviklet i samarbeid med brukerne, NRL, NELFO og grossister

Vi har over 25 års erfaring i utvikling av administrative løsninger til håndverksbransjen i Norge og er i dag blant bransjens ledende leverandører. Vi samarbeider tett med bransjeorganisasjonene NRL og NELFO, grossister og kunder for å tilfredsstille deres krav og ønsker.

Brukerforeningen bidrar aktivt i utviklingen

Visma Contracting Brukerforening deltar aktivt i videreutviklingen av systemet, og har en sterk stemme på vegne av over 200 medlemsbedrifter.

Brit Øvsterud Asdahl er økonomileder i Skagerak Elektro AS. Hun er i tillegg leder for brukerforeningen til Visma Contracting. Her forteller hun hvordan brukerforeningen fungerer:

Utvid

Bransjenes egne standarder og maler ligger til grunn

  • Vi samarbeider tett med bransjeorganisasjonene NELFO og NRL.
  • NELFO er en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon for mer enn 1.350 bedrifter som arbeider med installasjon innen for elektrofagene i Norge
  • NRL står for Norske Rørleggerbedrifters Landsforening – VVS, og er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak av ulik størrelse og markedsorientering. NRL er tilknyttet Næringslivets Hovedorganisasjon og Byggenæringens Landsforening.

Gode samarbeidspartnere tilfører ekstra verdi

Våre samarbeidspartnere bidrar til å gjøre Visma Contracting til det komplette systemet det er.

  • EMData Fredrikstad er vår partner på levering av maskinutstyr, nettverks- og kommunikasjonsløsninger til brukere av Visma Contracting. Ta kontakt med Øyvind Hval hos EMData for et godt tilbud på anbefalt datautstyr for kjøring av Visma Contracting.

  • ePocket Solutions er fokusert på løsninger som gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv for ansatte som jobber ute i felten, og har utviklet den håndholdte løsningen Handyman i samarbeid med oss.

  • Devinco AS er produsent av produktene SpeedyCraft og ViaTracks. SpeedyCraft er programvare for mobil ordrehåndtering, ViaTracks er en komplett elektronisk kjørebok.

  • Digitalpenn har spesialisert seg på datafangst og dokumentasjon gjennom å benytte en digital kulepenn (Anoto Functionality) som verktøy for datafangst.