Er du klar for nye lovkrav?

Nye myndighetskrav krever oppgradering av din Visma ERP-løsning

Fra 1.januar 2017 innføres en rekke lov- og regelendringer for norske bedrifter. Din bedrift må sørge for at økonomisystemet dere bruker er oppdatert – slik at bokføring, rapportering og betaling blir korrekt i fremtiden.

Jeg ønsker å bli kontaktet for en oppgradering

Kontakt meg

Kort og godt om nye lover og regler

Staten innfører tre nye regelendringer som får konsekvenser for norske bedrifter. Her finner du en kort introduksjon.

SAF-T
Nytt standard rapporteringsformat for regnskapsdata. Skatteetaten skal bruke standarden til kontrollformål. Standarden angir hvilke regnskapsdata som skal utveksles og strukturen på disse.
MVA
MVA-rapportering er utvidet og gjort mer spesifisert enn før. Dette innebærer nye regnskapsmessige rutiner for norske bedrifter og regnskapsførere. 

Meld deg på kurs i nye MVA-regler.
ISO 20022
Er et nytt betalingsformat for eurobetalinger. Formålet med standarden er at betalingsformidling skal bli mer effektivt og forutsigbart. En konsekvens er at IBAN-nummer må benyttes når du betaler til andre euroland.

Hvem gjelder regelendringene for?

Bedrifter som passer inn i en - eller flere av beskrivelsene under:

  1. Alle virksomheter som leverer mva-oppgave, altså alle norske bedrifter utenom de aller minste. Spesielt viktig er endringene for bedrifter med vareimport og eksport.   
  2. Bokføringspliktige virksomheter som skal ha bokførte opplysninger elektronisk tilgjengelig etter bokføringsloven § 13b.
  3. Større bedrifter som har mer enn 2 millioner euro i omsetning eller mer enn 10 ansatte

Les mer om hva som gjelder for din ERP-løsning, og om hvilken versjon du må oppgradere til for å sikre at ditt system støtter nye lovkrav fra staten:

Høstkampanje til alle eksisterende kunder

20% rabatt på utvidelser knyttet til din ERP-løsning

Denne høsten gir vi alle kunder som har oppgradert til siste versjon eller bestiller oppgradering av sin Visma ERP-løsning 20% rabatt på lisensutvidelser av moduler eller brukere.

Ønsker du å høre mer om tilbudet?

*dette gjelder kun lisenser, og ikke for produkter knyttet til Lønn, Visma.net eller CRM.

Tips!

Benytt anledningen når du oppgraderer til å komme et statlig lovkrav i forkjøpet.

Regjeringens forenklingssjef Hans-Jørgen Blomseth har uttalt til Finansavisen (15.april, 2016) at Nærings- og fiskeridepartementet har i oppgave å sikre innføring av obligatorisk e-faktura for næringslivet så snart som mulig, og planen er å gjøre dette i løpet av 2017. Det er veldig enkelt å komme i gang med elektronisk fakturering for din bedrift.

Kontakt din forhandler eller send en epost til aktivering@visma.com for mer informasjon.


Vi hjelper deg i gang

Er du usikker på hva nye myndighetskrav og lovendringer betyr for deg? Regnskapsansvarlige og regnskapsførere må i løpet av høsten 2016 oppdatere seg på nye regler, og ta nødvendige grep for at bokføring og rapportering blir korrekt fra årsskiftet. Visma samarbeider med våre kompetente partnere som mer enn gjerne bistår deg - så du kan møte fremtiden forberedt.

Ta kontakt med din partner, eller fyll ut skjemaet under - så kontakter vi deg.    

Kontaktskjema:

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.