Hvordan og når gjelder personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen gjelder for alle forretningsprosesser i Visma og for alle Vismas nettsteder, domener, mobilløsninger, skytjenester og nettforum samt Visma-merkede nettsteder (Visma-nettsteder). Tjenestespesifikke bestemmelser finnes i bruksvilkårene for den aktuelle tjenesten, databehandleravtalen eller annen tilsvarende informasjon for den aktuelle tjenesten.

Personvernerklæringen gir informasjon om behandling av personopplysninger som skjer som ledd i at Visma bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen av personopplysningene som innsamles (Visma opptrer som behandlingsansvarlig). Den gir også informasjon om behandling av personopplysninger som Visma utfører på vegne av kundene våre basert på deres instruksjoner (kunden som behandlingsansvarlig og Visma som databehandler).

Personopplysninger er informasjon som kan identifisere deg som person, for eksempel en e-postadresse, gateadresse, telefonnummer eller lignende. Behandling av personopplysninger er nødvendig for at vi skal kunne betjene kundene våre.

Vennligst ikke bruk Vismas nettsteder eller tjenester hvis du ikke samtykker i hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen.