Håndtering av personopplysninger

Visma behandler dine personopplysninger for å kunne håndtere henvendelsen din, samt bygge en interesseprofil. Denne benyttes for å tilpasse sidevisninger på våre nettsider med henblikk på økt relevans for deg. Opplysningene danner også grunnlag for å kunne kontakte deg, samt formidle informasjon og tilbud.

For at vi skal danne oss et bilde av hva du er interessert i, bruker vi opplysningene du gir oss, samt registrerer dine bevegelser på våre nettsider og bruken av våre tjenester. Du kan når som helst oppdatere dine interesser eller velge å ikke motta mer informasjon fra Visma på vår abonnementside. Her kan du også be om å få slettet personopplysningene som benyttes til dette formålet og trekke tilbake ditt samtykke til videre behandling.

Hvis du ikke har besøkt Visma nettsider eller vist noen form for interesse for informasjonen vi har sendt deg i løpet av siste 24 måneder, vil dine personopplysninger bli slettet.

Visma deler ikke dine personopplysninger med andre enn tredjeparter som er leverandører av våre

IT systemer. Vi sikrer dine data og rettigheter gjennom databehandleravtaler med disse leverandørene. I tilfeller der en tredjepart er lokalisert utenfor EU/EØS området garanterer Visma at det finnes lovlig grunnlag for overføring av dine data til dette landet.

Du finner mer informasjon om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.