Webinarer innen lønn, HR, regnskap og økonomi

Vi tar opptak av alle webinarer som blir holdt. Her kan du få tilsendt det du måtte ønske.

Hva blir det neste norske eventyret?
Webinar 27. oktober kl. 09.00-09.30

 

 

Hva skal Norge leve av når den siste oljedråpen er sugd opp av sokkelen? Vi trenger entreprenører som skaper nye virksomheter og nye arbeidsplasser. Norge har behov for flere verdiskapende gründere.

Å starte opp og drive egen virksomhet er en formidabel og spennende utfordring.

Gode forberedelser og nøye planlegging er viktige forutsetninger for å lykkes med å etablere en levedyktig virksomhet. Gjør man de riktige tingene i riktig rekkefølge er mye gjort. God planlegging er like viktig for deg selv, som for alle de man vil trenge støtte fra i oppstartsfasen og videre i den daglige driften. Én ting er sikkert: Du kommer langt med et solid grunnarbeid og realistiske planer.

I dette webinaret tar vi for oss de ulike elementene man må tenke gjennom når man tenker på å etablere en virksomhet, som for eksempel hvilken organisasjonsform man bør velge, hvilket kapitalbehov man har og regelverket rundt.

Går du med en virksomhetsbaby i magen? Meld deg på et gratis og lærerikt nettbasert seminar, der du får bedre oversikt over dine muligheter!

”Norge skal være et av verdens mest nyskapende land der bedrifter og mennesker med pågangsmot og skaperevne har gode muligheter til å utvikle lønnsom virksomhet.” (Regjeringens handlingsplan for innovasjon.)

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.