Webinarer innen lønn, HR, regnskap og økonomi

Vi tar opptak av alle webinarer som blir holdt. Her kan du få tilsendt det du måtte ønske.

Enklere hverdag med elektronisk dokumentflyt

Den elektroniske hverdagen er et faktum. Antallet manuelle prosesser reduseres raskt og staten setter stadig flere krav til elektronisk rapportering.

Elektronisk dokumentflyt er en tjeneste som gir deg muligheten til å få et elektronisk regnskap. Funksjonen inneholder skanning av papirfakturaer, behandling av elektroniske fakturaer og oppsett av attestasjonsrutiner.

Hva om du ikke har tilgang til PC når du er på reise? Bruk nettbrett eller mobil når du er på farten og behandle og godkjenne fakturaer. All funksjonalitet er tilgjengelig også her.

Elektronisk dokumentflyt gir deg muligheten til å få et totalt papirløst regnskap. I kombinasjon med regnskapsrapportering på web, får du rask tilgang til og oversikt over den økonomiske stillingen i selskapet. Elektronisk dokumentflyt gir deg dessuten muligheten til å gå fra aggregert nivå, ned til detaljene i regnskapet og til den faktiske skannede fakturaen.

Meld deg på og få en gjennomgang av de mange fordelene ved elektronisk dokumentflyt. Finn ut mer om hvordan du kan dra mest mulig nytte av løsningen.

Velkommen til webinar!

Dette er en løsning som tilbys eksklusivt til Visma Services sine kunder.