Vismadagen
i Trondheim
24. mai 2016

 

Meld deg på

 

Effektivitet som konkurransefortrinn

Velkommen til Vismadagen 24. mai 2016! Kunnskapsrike innledere vil med entusiasme dele sine perspektiv på hvordan skape konkurransekraft gjennom effektivitet. Du som deltaker vil i løpet av denne formiddagen få faglig påfyll, inspirasjon og innsikt i ulike deler av det trønderske næringsliv.

 

Program

8:30 - 8:50 - Registrering og mingling

8:50 - 9:05 - Velkommen
Ingrid Kristin Viken, leder forretningsutvikling, Visma Services Norge

9:05 - 9:40 - Fra særstilling til omstilling
Erlend Sogn, adm. direktør Visma Software

9:40 - 9:55 - Pause

9:55 - 10:20 - Teknologi som drivkraft – et innblikk i morgendagens vinnere
Jon Ragnar Viggen, senioranalytiker, Impello Management

10:20 - 10:40 - Endringskompetente medarbeidere som konkurransefortrinn
Anne Kathrine Slungård, adm. direktør Ungt Entreprenørskap

10:40 - 11:00 - Pause

11:00 - 11:30 - Effektiv drift i tøff bransje
Roar Hildonen, eier av To Rom og Kjøkken og Årets restaurantør 2016

11:30 - Lunsj

Møteleder: Ingvar P. Nilsen, salgsdirektør Visma Software

Tid: Tirsdag 24.mai , kl. 8:30 - 12:30
Sted: Clarion Hotel & Congress Trondheim, Brattørkaia 1

Vi håper å se deg på Vismadagen. Hjertelig velkommen skal du være.

Om foredragsholdere og temaene

 

Anne Kathrine Slungård - adm. direktør Ungt Entreprenørskap

Med bakgrunn som Trondheims yngste ordfører (H), en rekke tunge lederstillinger og styreverv har Anne Kathrine bred erfaring hun vil dele med oss. Anne Kathrine er kjent som en engasjerende, tydelig og kunnskapsrik foredragsholder, og vi er stolt av at dette fyrverkeriet kommer på Vismadagen.

Endringskompetente medarbeidere som konkurransefortrinn 
Under mantra "innovatører trengs overalt" vil Anne Kathrine drodle rundt trening i innovasjon som forutsetning for forretningsutvikling og dedikerte, lojale medarbeidere. Innlegget vil gi praktiske tips for å skape endringsvilje og -kompetanse, der det handler om å skape arenaer for mestring.

 

Roar Hildonen, eier To rom og kjøkken og årets restaurantør 2016

Roar Hildonen har gjennom 30 år levert eksepsjonelle matopplevelser presentert i lun atmosfære, og i en tøff bransje klarer han i tillegg å levere økonomiske resultat. Roar har vunnet flere priser, og tidligere i år fikk han den høythengende tittelen "årets restaurantør".

Effektiv drift i tøff bransje 
Balansen mellom å være i forkant med timing og topp kvalitet og samtidig levere økonomiske resultat er krevende. Spesielt i en bransje med ekstremt stor konkurranse. Roar vil dele av sin kunnskap om hvordan drive effektivt under egen merkevare parallelt med å være i forkant av utviklingen.

 

Erlend Sogn, adm. direktør Visma Software

Erlend Sogn har gjennom en årrekke vært øverste leder av Visma Software, og ledet an betydelige endringer innen regnskapsbransjen. Erlend er en velbrukt foredragsholder kjent for sin evne til å skape entusiasme blant tilhørerne.

Fra særstilling til omstilling
Regnskapsbransjen har hatt rykte på seg for å være både traurig og satt. Den tiden er så definitivt over. Erlend vil ta oss med på en reise hvor effektivitet i alle prosesser kunde som samarbeidspartner skaper suksess.

 

Jon Ragnar Viggen – senioranalytiker hos Impello Management

Få kan påberope seg å kjenne teknologibransjen i regionen vår bedre enn Jon Ragnar. Han har jobbet med en rekke teknologiselskaper i Trondheimsregionen de siste årene, og har blant annet ansvaret for den årlige Impello-analysen som tar temperaturen på teknologibransjen i regionen. Han har også vært gründer i selskapet Nordic Experience, innehar flere styreverv og jobber mye i skjæringspunktet mellom teknologiselskaper og investorer. 

Teknologi som drivkraft - et innblikk i morgendagens vinnere
Aldri før har det blitt etablert så mange teknologiselskaper som i dag. Aldri før har potensialet hos disse selskapene vært større. Aldri før har Trondheimsregionen opplevd en felles glød og interesse for utvikling og kommersialisering av teknologi som det vi ser i dag. Jon Ragnar vil gjennom dette innlegget gi dere et snapshot av teknologibransjen i Trondheimsregionen, og ta dere med på en reise hvor dere får innblikk i hvorfor Trondheim med troverdighet kan kalle seg «Teknologihovedstaden». Han vil introdusere oss til flere spennende selskaper som vi garantert får høre mer fra i årene som kommer, trekke frem hva som kjennetegner de selskapene som virkelig lykkes, samt gi oss et innblikk i hvilke faktorer som er avgjørende for investorer når de skal vurdere hvorvidt et potensielt case vil kunne bli en av morgendagens vinnere.

Påmelding Vismadagen i Trondheim

Fornavn*
Etternavn*
Firma*
Postnummer*
epost*
Mobil*