Regnskapstjenester

Valg og muligheter:

 • Personlig regnskapsfører som kjenner deg og ditt marked
 • Enkelt regnskap på nett til faste lave priser
 • Hjelp til deg som tar regnskapet selv

Kontakt oss i dag

Forutsigbart

Nettbasert

Tilgjengelig

Kompetanse regnskap

Kompetanse

Regnskapstjenester med valgmuligheter

Velg mellom å få en personlig regnskapsfører som tar seg av hele regnskapet som kjenner deg og ditt marked eller enkel pakkeløsning med regnskapsfører på nett til faste lave priser. Vi hjelper også deg som gjør regnskapet selv som i perioder trenger hjelp og vår kunnskap. Du vil med våre regnskapstjenester enkelt få tilgang til dine tall og rapporter i vår nettportal MyVisma. 

Våre regnskapsførere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer. Dette er en kompetanse som gir trygghet hos våre kunder.

 • Bokføring
 • Fakturering
 • Lønn
 • Rapportering
 • Årsoppgjør
 • Bedriftsøkonomisk rådgivning

Hvorfor sette bort regnskapet?

En god regnskapsfører kjenner deg og er alltid der for deg. Du kan være trygg på at regnskapet er korrekt og leveres til rett tid – hver eneste gang. Hos Visma har regnskapsføreren et stort team i ryggen, som til enhver tid står klare til å bistå ved endringer i arbeidsmengde og fravær.

Bedre oversikt med MyVisma

Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. Nettportalen MyVisma er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med MyVisma kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. MyVisma sørger for en effektiv samhandling med din regnskapsfører.
Se hvordan MyVisma fungerer

Regnskapstjenester på nett for små bedrifter - SmartAccounting

Ønsker du å gjøre hele eller deler av regnskapet selv – men likevel få støtte fra en regnskapsfører? Da er SmartAccounting den perfekte løsningen for deg. Med SmartAccounting har du kun kontakt med regnskapsfører på nett. Du og regnskapsføreren din jobber sammen på nett og kommuniserer på telefon, e-post og chat. Vi kaller det online regnskapsfører.

Fakturering, rapporter, reiseregning – alt skjer på nett. Glem reisevei og besøk hos regnskapsføreren. Heretter tar du møtet fra kontoret eller hjemmefra når det passer deg.

 

regnskapstjenester

Alle våre kontorer

Vi har hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Visma har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

 • Regnskapsanalyse
 • Budsjett
 • Kapitalendringer
 • Skattefri omdannelse
 • Fusjon/fisjon
 • Styrearbeid

Les mer om våre rådgivningsområder

Din samarbeidspartner på alle nivåer

Med en regnskapsfører fra Visma får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører er vi også din økonomiske rådgiver. Bruk en ekspert på tall som din sparringspartner. Få rådene som gjør din økonomiske hverdag mer forutsigbar.

Gjennom økonomisk rådgivning får du hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Våre finansielle analyser og skarpe strategiske blikk sørger for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis. 

Autorisert samarbeidspartner

Regnskapsførerloven sier at enhver som fører regnskap for andre skal være autorisert av Finanstilsynet. Visma er autorisert regnskapsførerselskap  og krever høy kvalitet i vår leveranse. For å sikre at alle krav og standarder til et autorisert regnskapsførerselskap blir fulgt til enhver tid må alle Vismas regnskapsførere følge rutinene og prosedyrene i vår kvalitetshåndbok. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning av høyeste kvalitet. Les mer om autorisert regnskapsfører.

Kontakt regnskapsfører

Vi hjelper deg gjerne

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.