Regnskap og lønn for butikker

Noen er eksperter på å drive butikk. Andre er eksperter på regnskap og lønn for butikker. Vår kompetanse og rutiner gir store gevinster i alle prosessene innen regnskapsføring og lønnsadministrasjon. 

Få hjelp med oppgavene i dag

Vi har regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere som hjelper til med en rekke oppgaver innen regnskap og lønn for butikker. Erfaringen er lang i forhold til gode rutiner som kommer butikken tilgode.   

  • Likviditetssstyring
  • Oversikt varelager
  • Lønnsadministrasjon tilpasset sesongen
  • Kasseavstemminger
  • Regnskap med nyttige rapporter

Alt tilgjengelig på nett

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til  MyVisma. Gjennom denne nettportalen kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil.

"Jeg har en god dialog med regnskapsføreren. Hun er oppdatert, faglig dyktig og effektiv"  

Specsavers, Rana Øyeoptikk AS

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en bred kompetanse innen regnskap og lønn for butikker. Ved å engasjere en erfaren regnskapsfører, vil du få god oppfølging. Tilgang til nøkkeltall legger grunnlag for at du kan styre butikken mot bedre inntjening. 

Jeg er interessert i

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om regnskap og lønn for butikker? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe:

46 40 40 00