Outsourcing

Effektivisering av forretningsprosesser gir mer tid til drift og utvikling.

Kontakt oss for muligheter for outsourcing

Bli mer effektiv - sett bort regnskap og lønn

Outsourcing av regnskap og lønn handler selvsagt om å få regnskapet ført riktig og at lønnen utbetales til rett tid. Med Visma som din sparringspartner får du også mye mer. Vi gir deg analyser og gode råd basert på kompetanse, erfaring og grundige kvalitetskriterier. Målet er alltid å lete etter effektiviserende grep som virkelig utgjør en forskjell for virksomheten din. 

Skyteknologi endrer måten vi jobber på. Viktige forretningsprosesser effektiviseres og forenkles. Med smarte nettløsninger har det aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører, lønnskonsulent eller økonomiske rådgiver hos oss. 
Ta gjerne kontakt dersom du vurderer å sette bort regnskap, lønn eller begge deler.

Endrer navn til Azets

Visma Services, Visma Employee Management og Visma Personnel endrer navn til Azets, som et resultat av salget av BPO-divisjonen fra Visma.

Azets er et nytt selskap – men med en rik historie. Vi forenkler og støtter virksomheter i deres vekst. Og vi utvikler verktøy og råd som reduserer kostnader og styrker konkurransekraften for kundene våre.

Vi vil fortsatt tilby den samme kompetansen og ekspertisen til deg innenfor regnskap, lønn og HR, bemanning og rådgivning.

Vi har nytt navn og logo på plass, som vi gradvis vil ta i bruk. Derfor vil Visma-logoen fortsatt være synlig på flere av våre flater i noen måneder fremover. Her får du en smakebit av vår nye visuelle profil: www.azets.com 

Ønsker du å ta del i Azets sin spennende reise? Vi har ledige stillinger i hele landet. Se våre ledige stillinger

Regnskapstjenester tilpasset dine behov

Sette bort alt eller gjøre det meste selv? Velg mellom en løsning der regnskapsfører gjør alle regnskapsoppgavene dine, eller en nettbasert løsning der du gjør det meste selv – men får god hjelp fra en regnskapsfører. I portalen MyVisma kan du og regnskapsfører dele på oppgavene, slik at samarbeidet blir mest mulig effektivt.

 

Lønnstjenester 
fra A-Å

Det kan lønne seg å sette bort lønn til spesialister. Vi fører lønn for alle typer virksomheter i alle størrelser. Målet er alltid det samme: Å sørge for at lønnsoppgaver blir ført korrekt. Det er mange lover og regler å holde styr på. Du kan være trygg på at våre lønnskonsulenter alltid holder seg oppdaterte og leverer lønnstjenester av høy kvalitet. 

Rådgivning innenfor økonomi, lønn og HR

Analyse og styring av tall, styrearbeid, spørsmål og oppgaver innen HR og lønn. Vi har kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp til gjennomføring av oppgavene. Våre erfarne rådgivere er eksperter på tallene, oppgavene og lovene og reglene som gjelder for regnskap og lønn.
Dermed kan vi gi virksomheten din rådene du trenger.

Hvorfor outsourcing?

Behov for effektivitet, skalerbare løsninger og fleksibilitet? Da lønner det seg å vurdere Business Process Outsourcing (BPO) av regnskap og lønn. Vi kan ta over hele eller deler av økonomifunksjonen.

Visma er en pådriver i utviklingen og bruken av smarte digitale løsninger. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre smidige og kostnadseffektive prosesser og rutiner. Det gjør at vi kan levere effektiviserende tjenester som gjør kundene våre mer konkurransedyktige. 

Vi leverer tjenester som dekker alt fra kunde- og leverandørreskontro til avanserte årsoppgjør og konsernregnskap. Lønnsmessig kan vi håndtere alt fra enkel time- og utleggsoversikt til lønninger med tilhørende pensjonsadministrasjon. 

Outsourcing av forretningsprosesser

Hva er BPO?

Business Process Outsourcing (BPO) handler om å sette bort deler av forretningsprosessene til en tredjepart. Outsourcing bidrar til mer fleksibilitet og gir bedre kontroll på kvaliteten. Gjennom å sette bort forretningsprosesser som ikke ligger i kjerneområdet, frigjøres verdifulle ressurser og tid til å fokusere mer på den inntektsbringende delen av organisasjonen. Eksempler på prosesser som kan settes bort er alt som har med leverandørfakturaer å gjøre, slik som skanning og bilag for å gjøre dem elektroniske, og mottak og fordeling av elektroniske fakturaer. Det er også fullt mulig å sette bort bokføring av bilag og rapportering av regnskapstall. Lønn er også blitt et område som for mange virksomheter har vist seg svært nyttig å sette bort til spesialister.

Alle våre kontorer

Vi har hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Visma har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Effektivt samarbeid i skyen

Skyteknologi har endret måten vi jobber på. Forretningsprosesser og effektiviseres og forenkles. Smarte, nettbaserte tjenester optimaliserer samarbeidet mellom våre rådgivere og deg som kunde.

Se for deg en hverdag der du får full oversikt over økonomien med et tastetrykk. Et brukervennlig dashboard med oversiktlige rapporter. Nøkkeltallene dine tilgjengelige i sanntid. Alt dette uavhengig av hvor du befinner deg, når på døgnet og hva slags enhet du bruker. Visma har utviklet markedsledende løsninger som gir deg alle disse fordelene og mye mer. Det gjør samarbeidet med oss enkelt og effektivt.

Les mer om våre nettbaserte tjenester

Fire tjenester innen bemanning

Mange bedrifter opplever det som vanskelig å finne nye gode medarbeidere. Det krever tid og ressurser å rekruttere, og feilansettelser kan bli svært kostbart. Azets People tilbyr deg profesjonell assistanse innen rekruttering til faste stillinger og utleie av midlertidig ansatte.

Azets People er et bemanningsbyrå som er spesialisert innenfor økonomi, lønn & HR, media & kommunikasjon, salg og marked, regnskap, IT & web og administrasjon.

Her kan du lese mer om oss

Gode på ulike bransjer

Som Nordens ledende innen outsourcing av lønn og regnskap er vi et naturlig valg som samarbeidspartner for ulike bransjer da vi har opparbeidet unik kompetanse på noen bransjer. Effektive og nyttige tjenester gjør hverdagen enklere for kundene.

Kontakt regnskapsfører

Har du spørsmål?

Interesse

Se hva kundene sier om oss

 

«Kriteriene for å velge Visma var trygghet, forutsigbarhet, størrelse og det å vite at de alltid er til stede.»

Frode Karlsen
Vika Eiendomsforvaltning

«Rapportene jeg får gir akkurat den informasjonen jeg har bruk for, både til styring av driften og som presentasjoner for andre.»

Anne Berit Bratsberg
Shell Myrlandsvingen

«For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten.»

Espen Norman Hoel
EiendomsInvestor AS

Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

 

Aktuelt fra bloggen om regnskap & skatt og lønn & HR: