Active 4 Kids

 

Vil du bidra til å aktivisere og glede barna i ditt lokalmiljø? Da vil vi gjerne høre fra deg. Søk om et bidrag som fremmer barns aktivitet.

 

 

Et bidrag som bidrar til barns aktivitet

Active 4 Kids er en bidragsordning hvor man kan søke om midler til tiltak som fremmer barns aktivitet. Utdeling av bidraget skjer normalt seks ganger i året: april, mai, juni, september, oktober, november.

Det er Visma BPO Norge som står bak bidragsordningen. Vi ønsker å gjøre en forskjell for barna i hverdagen deres. Med Active 4 Kids-ordningen ønsker vi å bidra til ulike aktiviteter for barna i deres nærmiljø.

Hvem kan søke?

Alle som jobber med å fremme barns aktivitet. Det kan være klubber, foreninger, barnehager, borettslag, ideelle organisasjoner, skolekorps og så videre. Dersom du skal søke, må organisasjonsnummer oppgis.

Hva kan søkes om?

Det kan søkes om midler til tiltak som fremmer glede, lek og aktivitet for barn. Bidragsordningen er ikke begrenset til idrett.  Active 4 kids kan også støtte andre formål som bidrar til å aktivisere barn. 

søknadsrammer active4Kids

Rammer for søknaden

Du kan søke om inntil 50.000 kroner knyttet til ditt formål. Søknaden bør inneholde en økonomisk ramme og være tidsbegrenset. Prosjektet må være i Norge.

Gjennom å søke, godtar du at Visma BPO Norge benytter ditt navn i vår kommunikasjon. Visma BPO Norge vil ikke behandle søknader som gjelder religiøst og/eller politisk motiverte tiltak. Visma BPO Norge forbeholder seg retten til å fjerne søknader som ikke oppfyller vilkårene, er krenkende eller av upassende karakter. 

Frister og behandling av din søknad

En komitè oppnevnt av Visma BPO Norge behandler søknadene og bestemmer hvem som skal få tildelt midler. Formål og aktivitetsnivå er to avgjørende faktorer for tildeling av bidrag. Søknaden må være sendt inn siste dag i måneden før den aktuelle utdelingsmåned. Mottaker(e) av stipend blir kontaktet innen midten av den aktuelle måneden. 

Frister søknad Active4Kids

Disse har fått bidrag fra Active4Kids

Nedre Fruset Velforening

Vi gratulerer så mye til Nedre Fruset Velforening på Gjøvik som vinner av historiens aller første stipend fra Active 4 Kids!

Klikk her for å lese mer hva de sier til støtten
Tusen takk! Pengene betyr mye. De vil i sin helhet brukes på komplett sandvolleyballbane. Barn og unge i de 25 husstandene i nærområdet vil få stor glede av dette, sier en strålende fornøyd styreleder Tom Gullberg. Det var Heidi Skogli fra Visma BPO Norge som hadde gleden av å overrekke sjekken på 25800 kroner.

Det finnes kun én slik bane i hele Gjøvik fra før av. Velforeningens nye område – som også skal inkludere sittegrupper og friområde med støtte fra lokale sponsorer – vil gi et løft for hele byens barn og unge!

Randaberg jenter -04

Jentene fra Randaberg fikk uventet besøk da Visma kom for å dele ut Active for Kids sjekk.

 

Klikk her for å lese mer
Flere av jentene har drømt om å ha et felles sett med gensere og bukser som kan brukes på kamper og cup. Endelig får de muligheten! sier lagleder Charlotte Nilsen Løland. Hun og resten av jentene på Randaberg J 04 fikk uventet besøk da Rune Løvdal, Visma BPO Norges avdelingsleder i Stavanger, delte ut en sjekk på 15.000,-. Med støtten fra Active 4 Kids får de 13 jentene på laget splitter nye lagdresser som skal brukes på håndballcup i august. Vi ønsker det overraskede og takknemlige laget lykke til!

Dale Oen Experience

- et friluftssenter som legger til rette for naturopplevelser og mestring for barn og unge. Nå blir det sommercamp.

 

Klikk her for å lese mer
Vi er kjempeglade og dette betyr mye for oss. Det motiverer og inspirerer at arbeidet vårt for barn og unge blir lagt merke til, sa Robin Dale Oen, da Vismas Birte Skår kom på overraskelsesbesøk med en sjekk på 50.000 kroner fra Active 4 Kids.
The Dale Oen Experience skal bruke pengene til å arrangere sommercamp for barn. Klatring, kajakk, vannskikjøring og kart og kompass er bare noe av det som står på den rikholdige menyen. Støtten fra Active 4 Kids sørger faktisk for å få 300 barn i aktivitet over en ti dagers periode! The Dale Oen Experience er et friluftssenter som legger til rette for naturopplevelser og mestring for barn og unge. Vi håper og tror støtten kommer godt med, og ønsker lykke til med sommercampen!

Arendal svømme- og livredningsklubb

En gladnyhet når sårt tiltrengte kroner ramlet inn i klubbkassa til Arendal svømme- og livredningsklubb. Nå kan de drive videre.

Klikk her for å lese mer
– Tusen hjertelig takk. Støtten betyr enormt mye for oss i disse dager. Vi vil bruke pengene på leie av svømmehall og nytt utstyr til treninger, sier styrets nestleder Beate Hvideberg Boye. Vi gratulerer!

Sandefjord turn- og idrettsforening

Hvordan få inn fysisk aktivitet i SFO? Den utfordringen drømte Sandefjord Turn & Idrettsforening om å løse. 

 

Klikk her for å lese mer
Med 20.000 kroner i støtte fra Active 4 Kids ble drømmen virkelig.Pengene skal brukes til "Aktiv SFO" på et utvalg Sandefjord-skoler. Friidrettsgruppa vil ha én times fysisk aktivitet i skolens gymsal.– Jeg setter utrolig stor pris på at vårt prosjekt ble plukket ut til å få støtte.  Pengene betyr at vi kan bidra til flere aktive barn i lokalsamfunnet, også til de som ikke har mulighet til å drive med idrett på ettermiddagene, forteller Åshild Jenssen i STIF Fridrett. André Horntvedt fra Visma BPO Norge fikk gleden av å overrekke sjekken til Jenssen og et knippe glade barn på mandagens friidrettstrening i Bugårdshallen.

Blir dette din sak?

- Kom igjen og søk. Vi tildeler midler gjennom hele året og legger ut informasjon her.

 

Klikk her for å lese mer
Følg også med på vår Facebook-side for Active4Kids. 

Her kan du søke

Få med hva som skjer ved å like Facebook-siden Active4Kids. Det gjør du her.

Hvem er vi?

Visma BPO Norge er del av Visma-konsernet. Visma BPO Norge leverer tjenester innenfor regnskap, lønn, rådgivning og bemanning. Vi er lokalisert med rundt 50 kontorer fordelt over hele landet.