Hvordan komme i gang med ny løsning?

Visma Flyt PPT vil erstatte eksisterende løsning. Se hva som er nytt.
nettsky ikon
Det vil være svært enkelt å komme i gang ettersom løsningen i sin helhet driftes av Visma som en ren skytjeneste - Visma Flyt. Dette betyr at det ikke er behov for noen lokale installasjoner. Løsningen vil være tilgjengelig via enheter som har en nettleser (PCer, smarttelefon, nettbrett, etc.). Dette betyr at brukerne kan nå løsningen uavhengig av sted. 

Se funksjonene i løsningen

På bare 3 minutter kan du se noen av de nye funksjonene i Visma Flyt PPT. Vi viser deg registrering av innkommen post, oppretting av ny sak, hvordan fordele saker og korrespondanse.

Fordeler med skybasert teknologi 

ppt_effektivisering_ikonEffektivitet gjennom automatisering og forenkling

Utdanningssektoren er et av de offentlige fagområdene som det vil bli stilt størst dokumentasjons- og rapporteringskrav til i framtiden. Samtidig er dette trolig den sektoren der potensialet for effektivisering av administrasjonen er størst. Med Visma Flyt PPT vil vi legge til rette for at man kan automatisere og forenkle flest mulig arbeidsoppgaver for ulike roller tilknyttet norsk utdanningssektor.
 

ppt_sikkerhet_ikonHøy sikkerhet

Drift, overvåkning og sikkerhetsmekanismer ivaretas av en profesjonell aktør med spesialkompetanse på  datasikkerhet. Visma Flyt PPT er standardisert, noe som gjør at kompleksiteten i løsningen blir redusert og at den kan driftes sikkert og effektivt. Etaten, kommunen eller fylkeskommunen vil dermed ikke ha behov for dedikerte ressurser til drift og sikring av data.

 

ppt_brukere_ikonBedre samhandling gjennom felles standarder og arbeidsmåter

Visma Flyt PPT skal gjennom å være en nettskyløsning bidra til at administrative arbeidsoppgaver standardiseres på tvers av kommuner og fylker. Ved at PP-tjenesten, skolene og fylkene jobber mer ensartet, kan man lettere dele erfaringer og kunnskap på tvers. Standardisering av hvordan man utfører arbeidsprosesser bidrar til bedre kvalitet i arbeidet, og man blir mindre avhengig av nøkkelroller blant brukerne.

ppt_kostnad_ikonRedusert kost for drift av løsningen

Det å ta i bruk Visma Flyt PPT vil gi et betydelig potensiale for kostnadsreduksjon. Tradisjonelt har hver enkelt kommune eller hver enkelt fylkeskommune investert i servere, oppgraderinger, IT-drift, etc. Ved å ta i bruk Visma Flyt PPT vil disse investeringsbehovene reduseres.
 

ppt_mobil_ikonBedre tilgjengelighet på informasjon

En av de store fordelene ved Visma Flyt PPT, er at den er tilgjengelig hvor som helst og når som helst, så lenge man har tilgang til Internett. Da man tidligere har benyttet lokalt installerte løsninger, har man i stor grad vært avhengig av å være på arbeidsstedet for å logge inn i systemet.

 

ppt_tilgjengelighet_ikonBrukeropplevelse, mobilitet og tilgjengelighet

I en dynamisk arbeidshverdag setter vi stadig større krav til arbeidsredskapene våre. Ikke minst forventer vi at vi skal få utført store deler av arbeidet vårt uansett hvor vi er.

Som et resultat av denne utviklingen har vi i Visma lagt ned vesentlige ressurser i å gjøre Visma Flyt PPT til en løsning som kan nås “over alt og på hva som helst.”

Under utviklingen av Visma Flyt PPT har vi lagt stor vekt på en god brukeropplevelse - noe som betydelig reduserer behovet for opplæring.

Visma har en velprøvd metodikk for å optimalisere arbeidsflyten i data- løsninger. Skjermbildene blir implementert med et moderne og intuitivt design som sikrer at løsningen er enkel i bruk, behagelig å jobbe med og understøtter de arbeidsoppgavene som skal utføres på en effektiv måte.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.