PP-tjenesten har en ny og moderne løsning

PP-tjenesten (pedagogisk psykologisk tjeneste) har gjennom mer enn 20 år hatt en løsning for den kommunale- og fylkeskommunale, levert av Visma. Denne er fortsatt blant de ledende innen fagfeltet. 

Som et ledd i deres modernisering av fagsystemene kan dere nå tå i bruk den nye 'Visma Flyt PPT'.

Oppvekst som satsningsområde

Trenger du et samhandlingsverktøy som gir sikker kommunikasjon med foreldre/foresatte og samarbeidspartnere? Oppvekst er Visma Enterprise sitt største satsningsområde, hvor vi leverer moderne løsninger for barnehager, grunnskoler, videregående skoler, barnevernet, samt en rekke løsninger for å understøtte arbeid med barn og unge som har utfordringer av ulike slag. Denne bredden gir betydelige fordeler med tanke på samhandling og arbeid på tvers av avdelinger og etater.

video ikon

Nye funksjonaliteter 

Få et innblikk i de nye funksjonalitetene for en god og effektiv arbeidsflyt. I løpet av 3 minutter viser vi deg: registrering av innkommen post, opprette ny sak, fordele saker, korrespondanse.

Vi trenger ditt samtykke.
flyt ppt video poster

Sikker informasjonsdeling med Visma Flyt PPT

Visma Flyt PPT er en banebrytende innovativ løsning som dekker alle behov for moderne administrasjon av PP-tjenesten. Løsningen bidrar til forenkling og effektivisering av saksbehandling og administrasjon av tjenesten.

Som bruker av løsningen far du en betydelig enklere hverdag, hvor du på en sikker måte kan nå fagsystemet uavhengig av tid og sted.

Løsningen inneholder, blant annet, en ny funksjon for sikker informasjonsdeling. Dette gir PP-tjenesten helt nye muligheter for nettbasert, sikker kommunikasjon med foreldre/foresatte og samarbeidspartnere, samtidig som alt loggføres i journalen.

Visma Flyt PPT er en skybasert løsning som kan benyttes på både PCer og på mobile enheter.

Vi kommer samtidig med en skreddersydd arbeidsflyt for arbeid med sakkyndige utredninger fagløsningen.

Kartleggingsverktøy

Nå får du kartlegging direkte i Visma Flyt PPT. Vi har gjort tilgjengelig kartleggingsverktøy for psykometriske tester, helseskjema, livskvalitetsmål, PREM og PROM, etc. Les mer »

Hva er nytt?

Visma Flyt PPT innehar en rekke nyheter som både er i tråd med utviklingen i lovverket og utnytter de muligheter som ligger i moderne teknologi. Vi har gjennomført en rekke arbeidsmøter med våre kunder for å avdekke hva som er viktig å ha med i den nye løsningen, slik at dere kan jobbe så effektivt som mulig. Standard funksjonalitet for saksbehandling vil dere kjenne igjen, men i et betydelig mer moderne grensesnitt. 

Hør hva Stian Svendsen har og fortelle om Visma Flyt PPT nyhetene i videoen under.

Listen nedenfor gir en oversikt over noen av de viktigste nyhetene og forbedringene i Visma Flyt PPT.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

community_ikonVisma Community er vårt nettsamfunn for kunder. Her informeres, diskuteres og deles praktiske tips om programvare og fag.
Er du kunde? Bli med i Visma Community i dag!