Tilstedeværelse på SFO

Du kan nå enkelt aktivere her på nett

Hva koster det? Prøv kalkulatoren

Hvorfor er det viktig?

Alle som arbeider i SFO på skolen er svært opptatt av å ha god oversikt og kontroll over barnas tilstedeværelse. Idag har de fleste SFO avdelinger bare papirlister for å holde oversikt over dette. Dette gjør det vanskelig å holde oversikten til enhver tid.

Visma Flyt Skole tilbyr nå en enkel og digital tjeneste for tilstedeværelsesadministrasjon, meldingsutveksling, samt inn- og utsjekking av elever i SFO. Se en kort video (1:26) for å se hvordan løsningen fungerer.

Tenk deg en kjent situasjon hvor det er gjort en avtale mellom lærer og foresatte om at “bestefar ellen nabo” skal hente på SFO. Dette er en vanskelig situasjon for SFO ansatte, dersom dette ikke er skriftlig avtalt og registrert i SFO løsningen. Løsning for tilstedeværelse gir en nødvendig trygghet for alle som arbeider i SFO.

Gode grunner til å ta i bruk “Tilstedeværelse SFO”

  • God oversikt over tilstedeværelse
  • Automatisk registrering av fravær, faste meldinger, etc
  • Enkel inn- og utsjekk
  • Digital meldingsutveksling
  • Enkel kontrolltelling

Hva koster det?

Slik fungerer SFO Tilstedeværelse

Inn- og ut registrering av elever på SFO skjer via SFO-grupper. Det betyr at alle elever på SFO må legges i en eller flere grupper. Ansvarlig person i gruppa kan være personer som har knytning mot tilgangsgruppen SFO-ansatt. De som blir registrert som ansvarlige får tilgang til å registrere inn- og ut tider på hver SFO-elev.

Ved innlogging får den ansatte opp SFO-gruppene og åpningsbildet viser en oversikt over elever som skal være tilstede på SFO med eventuelle merknader. Inn- og utsjekk skjer ved å klikke på klokkeikonet for den aktuelle eleven. Ved inn- og utsjekk registreres nærmeste fem-minutt. For eksempel en registrering kl 14:42 legges inn som 14:40 og 14:38 legges inn som 14:40. Ved å peke på tidspunktet får man se nøyaktig tid, samt informasjon om hvilken bruker som foretok registreringen.

Dette koster det

Her kan du raskt regne ut hva det koster for kommunen å aktivere denne funksjonaliteten.

Er du kunde hos Visma, skriv inn din kommune så vises antallet elever i din kommune, eller du kan taste inn antall elever i elevfeltet.
Du kan sjekke antallet elever i din kommune her, for å være helt sikker.

Har din kommune/virksomhet mindre enn 120 elever, vil det fremkomme en fast pris pr år. Ifm oppsett og tilpasning av tjenesten, tilkommer et etableringsgebyr. Se beløpet i skjema under når du har lagt dine elevtall inn i kalkulatoren.


 
Antall elever
0
per elev, per år
 
per år

Ja takk, vi ønsker tilbudTa kontakt for en samtale

ikon

Lurer du på noe?

Vil du snakke med en i Visma, kan du enkelt sende oss en melding.
Ta kontakt »

Slik forespør du

Fyll ut elevtall i kalkulatoren ovenfor. Skjemaet under fylles da ut automatisk med priser for din kommune/virksomhet. Dersom alt stemmer, kan du trygt sende en uforpliktende forespørsel. Vi sender deg så et forslag til suppleringsavtale for elektronisk signering. Bestillingen er ikke gyldig før signering av avtalen.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Hvordan komme i gang

  • Våre teknikere setter opp tjenesten for dere innen 3 dager
  • Dere får beskjed når tjenesten er tilgjengelig
  • Opplæringsmateriell/veiledning er inkludert

Våre teknikere vil aktivere modulen mot ‘deres’ Visma Flyt Skole database innen 3 arbeidsdager, slik at visningen i modulen ‘speiler’ deres data. Dette er et stykke arbeid som vi gjør uten at dere trenger å bli involvert.

Du vil motta en bekreftelse på når modulen er gjort tilgjengelig for dere i Visma Flyt Skole. Samtidig mottar dere aktuell dokumentasjon som beskriver hvordan du raskt kommer i gang med bruk av tjenesten. Det er viktig at denne leses innen man tar modulen i bruk, og at du har den tilgjengelig ved oppstart av modulen.

Dersom dere ønsker en gjennomgang av modulen sammen med en av våre fagkonsulenter, kan du kontakte oss. Etter at dere har lagt inn bestillingen, får dere informasjon om hvor dere henvender dere. Dette er inkludert i etableringsavgiften.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.