Mulighet for Digital Post

Du kan nå enkelt aktivere her på nett

Hva koster det? Prøv kalkulatoren

Hvorfor er det viktig?

Ved å ta i bruk Digital Post for Visma Flyt Skole vil du erstatte tradisjonell brevpost til foresatte med digitale postforsendelser. Ved bruk av Digital Post vil skolene ha store besparelser da kostnader knyttet til administrasjon, dokumenter, konvolutter, porto etc bortfaller.

 

Gode grunner til å ta i bruk Digital Post

  • Store økonomiske besparelser
  • Mer effektiv saksbehandling
  • Raskere svar på henvendelser til skolen
  • Imøtekommer foresattes forventning om digitalisering
  • Foreldre/foresatte kan lese brev fra skolen på mobil/nettbrett

Hva koster det?

Slik fungerer Digital Post

Slik fungerer det

All utgående post til foresatte kan sendes via KS SvarUt. Dette betyr at brev, vedtak e.l. mottas i Digipost eller E-boks, avhengig av valgt digital postkasse fra det offentlige. Dersom foresatt ikke har en slik postkasse kan brevet sendes via manuelt postforsendelse, uten ytterligere arbeid fra kommunen sin side.

Dette koster det

Her kan du raskt regne ut hva det koster for kommunen å aktivere denne funksjonaliteten.

Er du kunde hos Visma, skriv inn din kommune så vises antallet elever i din kommune, eller du kan taste inn antall elever i elevfeltet.
Du kan sjekke antallet elever i din kommune her, for å være helt sikker.

Har din kommune/virksomhet mindre enn 120 elever, vil det fremkomme en fast pris pr år. Ifm oppsett og tilpasning av tjenesten, tilkommer et etableringsgebyr. Se beløpet i skjema under når du har lagt dine elevtall inn i kalkulatoren.


 
Antall elever
0
per elev, per år
 
per år

Ja takk, vi ønsker tilbudTa kontakt for en samtale

ikon

Lurer du på noe?

Vil du snakke med en i Visma, kan du enkelt sende oss en melding.
Ta kontakt »

Slik forespør du

Fyll ut elevtall i kalkulatoren ovenfor. Skjemaet under fylles da ut automatisk med priser for din kommune/virksomhet. Dersom alt stemmer, kan du trygt sende en uforpliktende forespørsel. Vi sender deg så et forslag til suppleringsavtale for elektronisk signering. Bestillingen er ikke gyldig før signering av avtalen.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Hvordan komme i gang

  • Våre teknikere setter opp tjenesten for dere innen 3 dager
  • Dere får beskjed når tjenesten er tilgjengelig
  • Kommunikasjon med KS/Svart UT opprettes med veiledning fra Visma
  • Opplæringsmateriell/veiledning er inkludert

Våre teknikere vil aktivere modulen mot ‘deres’ VFS-database innen 3 arbeidsdager, slik at visningen i modulen ‘speiler’ deres data.

Dere vil motta en bekreftelse på at modulen er aktivert. Denne meldingen vil også inneholde aktuell dokumentasjon og en elæringsvideo som beskriver hvordan du raskt kommer i gang med bruk av tjenesten.

Det blir opprettet et sertifikat ved oppstart av modulen slik at denne kan kommunisere mot KS/SvarUt. Samtidig skal man også opprette arkivkoder i VFS slik at aktuelle dokumenter også blir overført til kommunens arkiv.

Dette er elementer som en av våre fagkonsulenter vil bistå dere med og få på plass i løsningen.

Når dere er klar for å ta modulen i bruk, avataler dere en tid med oss for en gjennomgang. Etter at dere har lagt inn bestillingen, får dere informasjon om hvor dere henvender dere. Dette er inkludert i etableringsavgiften. Husk på at du i emnefeltet skriver hvilken modul henvendelsen gjelder.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.